CRONOTERMOSTAT WIRELESS, CU WI-FI, SALUS IT500

(10) Adauga un review

690.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 60 luni
  • Pretul include taxa verde: 0.50 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cronotermostat cu posibilitatea de comandare prin internet, cu optiunea de control acm si a doua zone de incalzire.
Pachetul include:
- termostat iT500TR
- receptor iT500RX
- dispozitiv GatewayiTG500
- suport
- cablu ADSL
- alimentator Gateway iTA500
- 2 suruburi de instalare
- suporti montare perete.
In functie de configuratia sistemului, termostatul iT500TR poate controla temperatura in una sau doua zone ale locuintei, sau
pentru a controla o zona si acm.
Dimensiunile termostatului:
- lungime: 125 mm
- latime: 90 mm
- adancime: 25 mm.
Termostatul are afisaj digital si 6 butoane tactile pentru: confirmare, revenire, setari, marire, start afisaj activ,
micsorare.
Pictogramelor de pe afisajul digital le corespunde o anumita functie, cum ar fi: afisaj numarul zilei din saptamana (1 reprezinta
ziua de luni), afisaj temperatura setata sau masurata, afisaj ora, afisaj numar program activ, mod incalzire pornit, zona in care
sistemul de incalzire este pornit, indicator apa calda, indicator productie de apa calda pornita, indicator al faptului ca
termostatul transmite semnal RF receptorului iT500RX sau primeste semnal de la iT300, touch activ (tastatura blocata), baterie
slaba, mod de vacanta activ, termostat conectat la iTG500 si serverul Salus, mod racire activ, preparare acm permanent pornita,
preparare acm odata, termostat in mod de lucru automat, termostat oprit, termostat in mod de setare.
Cornotermostatul are 6 programe cu 6 temperaturi/zi si 6 intervale orare.
Receptorul wireless iT500RX se conecteaza la cazan, putand fi instalat la majoritatea centralelor comercializate in Europa.
Dimensiunile receptorului:
- lungime: 150 mm
- latime: 100 mm
- adancime: 35 mm.
Dispozitivul Gateway iTG500 se conecteaza printr-un cablu UTP la router, permitand accesul si contrloul prin internet al
sistemului.
Dimensiunile dispozitivului:
- lungime: 90 mm
- latime: 40 mm
- adancime: 25 mm.
Interval de masurare a temperaturii: 0 35C.
Temperatura de protectie la inghet este reglabila intre 1C si 9C, cu pas de 0,5C.
Tensiunea de alimentare electrica a receptorului este de 230V/50Hz.
Alimentarea iT500 se face cu 2 baterii de tip AA

SALUS CONTROLS oferă soluții performante și inovatoare pentru dotarea inteligentă a locuințelor sau clădirilor. Cronotermostatul IT500 reprezintă o modalitate de a controla temperatura ambientală utilizând cele mai avansate tehnologii. Accesarea acestuia și manevrarea programelor cu care este prevăzut se realizează de la distanță, prin conexiune wire-less.

Cu un simplu telefon inteligent sau lap-top și acces la internet este foarte ușor și la îndemână să verificăm sau să ajustăm climatul ambiental din locuința noastră. Astfel, practic, de oriunde ne-am afla putem cunoaște și putem modifica parametrii de funcționare ai sistemului termic pentru a reduce consumul de energie.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Cronotermostatul IT500 este esențial pentru eficiența energetică foarte ridicată a locuinței, contribuind la diminuarea cu până la 50% din consumul regulat de energie. Acesta oferă trei posibilități de cotrol și șase programe diferite. Putem alege unul dintre programele prevăzute pentru a-l aplica fie într-o zonă a locuinței, fie în două zone ale locuinței fie pentru o singură zonă și pentru apa caldă. Astfel, avem posibilitatea de a regla chiar și temperatura apei calde menajere, în funcție de necesități.

Cronotermostatul indică toți parametrii de funcționare, pe care îi putem vizualiza cu ușurință. În acest fel putem controla eficient, de la distanță, modul de funcționare al centralei termice. Climatul ambiental al încăperilor va fi perfect ajustat pentru a preveni orice risipă de energie.

Confortul total atinge noi dimensiuni, prin intermediul cronotermostatului IT500. Este foarte simplu să beneficiem de un consum mult mai redus și control total asupra mediului ambiental și sistemului de încălzire, din orice loc ne-am situa. SALUS își propune să ofere cele mai novatoare soluții pentru o casă modernă, pentru a îmbunătăți categoric modul cum folosim sistemul termic.

Pentru persoanele active, care nu au timp la dispoziție, cronotermostatul este opțiunea cea mai bună pentru a se asigura că nu se utilizează un consum inutil și pentru a beneficia de confortul termic ideal.termostat comanda prin internet

Controleaza sistemul de încalzire si apa calda direct de pe telefonul tau mobil sau laptop


• Accesati si controlati sistemul de încalzire si A.C.M prin internet
• Conectare wireless
• Disponibil cu 3 sisteme de comanda

comanda termostat prin internet

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL IT500
FUNCTIONARE RADIOFRECVENTA
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 3/- V/HZ
GRAD DE PROTECTIE IP30
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

4.00 (10 review-uri)

Adaugă un review