0372 123 101
COVORAS INCALZIRE PARDOSEALA,EFSE150 CU TERMOSTAT EFET130 3MP(0,5X6M),150 W/MP,GROSIME 2,5mm
860,00 LEI  
-*

COVORAS INCALZIRE PARDOSEALA,EFSE150 CU TERMOSTAT EFET130 3MP(0,5X6M),150 W/MP,GROSIME 2,5mm


COVORAS INCALZIRE PARDOSEALA,EFSE150 CU TERMOSTAT EFET130 3MP(0,5X6M),150 W/MP,GROSIME 2,5mm

Cod produs: 39D 0154
Producator: DANFOSS S.R.L.
Garantie: 24 luni
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

860,00 LEI

Cantitate:      Bucata

Pretul include TVA
Pretul este pe Bucata
Stoc limitatDescriere

Este un set de incalzire electrica prin pardoseala. Cuprinde un covor electric incalzitor tip EFSM-150 si termostat EFET 130.
Covorul electric incalzitor este din polimer termoplastic acoperit cu plasa de fibra de sticla, autocolant pe toata suprafata, avand conductor monofilar ecranat. Izolatia conductorului este de tip FEP. Are teaca tip PVDF, cu o temperatura nominala de 120 de grd C.
Termostatul EFET 130 este folosit pentru controlul temperaturii interioare. Este echipat cu un senzor de podea, folosit pentru controlul temperaturii dorite la nivelul podelei. Este alimentat electric la 230 V si la o frecventa de 50 Hz. Are un termistor NTC de 15 kOhm la 25 de grd C, cu o variatie de temperatura de la 5 pana la 45 de grd C. Functioneaza la o temperatura de ambient cuprinsa intre -10 si 50 grd C. Are protectie antiinghet si o clasa de protectie IP 30. Dimensiunile de gabarit sunt 82 x 82 x 36 mm. Termostatul are un led ce indica daca sistemul este oprit sau daca s-a ajus sau nu la temperatura setata

Covorașul electric pentru încălzirea prin pardoseală, prevăzut cu termostat pentru reglarea temperaturii, de la DANFOSS este soluția perfectă pentru cel mai bun confort termic. Acesta se montează foarte ușor datorită plasei autocolante, nefiind nevoie de adeziv special pentru instalarea acestuia. Distribuția uniformă a cablului special pentru circulația agentului termic asigură răspândirea căldurii în mod egal pe toată suprafața pardoselii. Datorită dimensiunilor mai reduse, covorașul este conceput pentru a completa eficient spațiile rămase după ce am montat mare parte din instalație.

Avantajul încălzirii prin pardoseală îl reprezintă faptul că acest tip de sistem termic răspândește căldura uniform în toată încăperea. Pierderile termice sunt neglijabile față de alte tipuri de sisteme de încălzire. Acest lucru presupune un consum mult mai redus de energie și costuri pe măsura acestuia. Confortul termic pe care îl resimțim prin intermediul încălzirii prin pardoseală este cu siguranță mult mai bun. În primă instanță căldura va fi simțită de jos în sus, iar picioarele noastre nu vor mai suferi de frig. Temperatura ambientală este menținută la un nivel constant, iar valoarea termică de la nivelul podelei nu va diferi de cea de la nivelul plafonului.

Temperatura poate fi reglată simplu prin intermediul termostatului, astfel încât să nu fie foarte ridicată. Cu ajutorul termostatului poate fi controlat consumul energetic foarte eficient, astfel încât să avem parte de confortul necesar la costurile cele mai mici. Prin încălzirea radiantă beneficiem atât de economii consistente la cheltuielile pentru facturi, cât și de un interior mai curat. Caloriferele ocupă spațiu suplimentar și adună foarte mult praf, care este dificil de îndepărtat. Acest lucru poate afecta persoanele alergice și poate slăbi imunitatea organismului. Covorașul electric nu este vizibil și practic nu ocupă din spațiul disponibil din încăpere. Acesta se montează ascuns, fiind acoperit de pardosea, fie că aceasta este din gresie sau parchet. Eficiența încălzirii prin pardoseală depinde de tipul de pardosea și de existența izolației termice.

Specificatii tehnice

TIP EFST-150
PUTERE [W] 450 W
LUNGIME [MM] 6000 MM
LATIME [MM] 500 MM
GROSIME 2.5 MM
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ

Schiță

Nu exista informatii.

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse