COT COAXIAL CONDENSATIE DIN POLYPROPILENA 90 GRD, D.60/100MM

Adauga un review

 • Cod produs: 35VK0027
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: VAILLANT

240.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cot la 87 grd coaxial pentru tubulatura de evacuare a gazelor arse folosita pentru centralele termice in condensatie din gama VAILLANT

Vaillant reprezintă garanția calității și eficienței, remarcându-se prin inovațiile tehnologice de top. Centralele termice în condensație de la Vaillnat se caracterizează printr-un sistem performant, design compact și ușurință în utilizare. Pentru acestea a fost conceput cotul coaxial din polypropilenă, care îndeplinește rolul de evacuare a noxelor rezultate în urma procesului de ardere a gazelor.

Avantajele centralelor termice în condensație sunt:

 • eficiență energetică mult mai ridicată.
 • siguranță în utilizare
 • confort termic sporit
 • consum redus de energie
 • costuri mult mai mici
 • manevrare facilă și programe speciale
 • diminuarea cantității de noxe

Centralele Vaillant în condensație sunt varianta cea mai convenabilă și recomandată pentru asigurarea confortului termic. Acestea sunt special constituite pentru a oferi un randament mai mare, care ne ajută să economisim în mod inteligent. Vom beneficia de tot confortul necesar, contribuind simultan și la protejarea mediului înconjurător.

Tehnologia în condesație utilizează căldura reziduală, transformând-o în condens. În urma arderi gazelor se crează noxe, care trebuiesc evacuate. De regulă, în cazul centralelor convenționale, căldura conținută de aceste noxe este irosită. Însă, schimbătoarele de căldură perfomante din cadrul centralelor termice în condensație Vaillant, recuperează căldura din gazele de ardere. Condensul rezultat reprezintă o sursă secundară de căldură, ceea ce duce la creșterea randamentului și la reducerea consumului de energie.

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU 1 60 MM
DIAMETRU 2 100 MM
MATERIAL POLIPROPILENA
CULOARE ALB
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri