CONTROLER PENTRU POMPA RECIRCULARE, FUNCTIE ANTI-STOP SI ANTI-INCHET, SALUS PC11

Adauga un review

230.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 60 luni
  • Pretul include taxa verde: 0.50 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Controler utilizat pentru a comanda pompa de recirculare din sistemul de incalzire central. Acesta previne uzul inutil al pompei
de circularea apei reci in sistemul de incalzire, astfel economisindu-se energie de pana la 60%.
Domeniul de masurare al temperaturii: 0 99 C.
Interfata controlerului contine:
- butoane pentru modificarea reglajelor +/-
- buton meniu
- senzor de temperatura, cu lungimea de 120 cm
- intrerupator pornit/oprit
- alimentare termostat
- cablu alimentare pompa
- display, cu afisarea: indicatorului termostat pornit, a temperaturii si a indicatorului de functionare a pompei de recirculare
- alarma.
Functii:
- functie anti-stop
- protectie anti-inghet
- alarma la supraincalzire (cand temperatura detectata de senzor depaseste valoarea de 90C)

Salus propune o soluție inovatoare pentru a dobândi mai multă eficiență energetică. Cu ajutorul controller-ului pentru pompa de recirculare vom beneficia de un consum mult mai mic de energie, iar sistemul termic va fi mai protejat de suprasolicitare. Controller-ul are în principal funcția de a contribui la circulația optimă a apei calde, fără ca pompa de circulație să fie utilizată în exces. Astfel, putem seta temperatura de pornire sau pe cea de oprire a pompei, pentru a evita funcționarea inutilă și consumul ridicat de energie.

Sistemul de încălzire centralizat se uzează în timp și poate să piardă din randamentul inițial. Pentru a preveni uzura și deteriorarea prematură a sistemului avem nevoie de controller-ul Salus, dotat cu mai multe funcții. Acesta conferă mai multă siguranță în utilizarea sistemului de încălzire, prevenind supraîncălzirea acestuia și protejând instalația termică de efectele înghețului.

Controller-ul este simplu de utilizat, fiind dotat cu display unde putem vizualiza sau modifica starea de funcționare a sistemului. Astfel, este la îndemână să verificăm parametrii de funcționare ai centralei și să selectăm programul dorit. Controller-ul se conectează la termostatele ambientale, prin care putem opta pentru un anumit regim termic. Controlul eficient al temperaturii înseamnă reducerea consumului de energie și previne risipa energetică.

Controller-ul realizează comunicarea dintre centrală și termostatul ambiental. În acest fel avem la dispoziție mai multă lejeritate în amplasarea termostatului. Acesta va putea fi montat acolo unde dorim și unde ne este mai la îndemână pentru a monitoriza și ajusta cu ușurință temperatura din interior. Controller-ul poate fi folosit și pentru comandarea modului de funcționare al sistemului de încălzire prin pardoseală. Controller-ul este prevăzut cu senzor de temperatură și avertizează imediat în cazul supraîncălzirii.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL PC11
TEMP. MAXIMA DE REGLARE [°C] 80
TEMP. MINIMA DE REGLARE [°C] 5
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 50
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -10
PUTERE ELECTRICA CONSUMATA 2 W
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
CULOARE NEAGRA
FUNCTIONARE CABLU
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri