CONTOR APA RECE MNK, CLASA B(R80), Q.4 mc/h-D.3/4

(1) Adauga un review

  • Cod produs: 59C 0001
  • Parteneri Romstal: !
  • Producator: AFRISO S.R.L.

160.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Contor multijet de apa rece, cu mecanism umed, folosit pentru masurarea consumului, montat de obicei pe bransamente.
Contorul este alcatuit din:
- corp din alama cu racorduri filetate intrare-iesire
- filtru prevazut pe racordul de intrare
- turbina cu rol de masurare
- mecanism de indicare a consumului, alcatuit din cinci tamburi, patru cadrane cu ac indicator si scala gradata cu subdiviziuni de 0.05 dmc
- cuplaj mecanic care asigura transmiterea miscarii intre turbine si mecanismul indicator
Are posibilitatea de echipare cu dispozitiv pentru citirea la distanta sau cu releu Reed, cu sistem M-bus, cu modul radio, cu sigiliu antiefractie, cu filtru pentru impuritati, capac de protectie impotriva socurilor mecanice, cu saculet impotriva condensului sau cu supapa de sens.
Contorul poate fi montat atat orizontal, cat si vertical.
Contorul este certificat conform MID 2004/22/CE

Contorul multijet MNK de apă rece este perfect pentru măsurarea consumului de apă individual. Funcționează în sistem M-bus, care permite citirea datelor de la distanță. Contorul este foarte performant, iar sistemul de citire este sigur de utilizat. Contorul este dotat cu filtru pentru impurități, capac antișocuri și mecanism anticondens. În acest fel poate oferi date precise, fără erori, privind consumul real de apă. Citirea se poate face de la distanță pentru a împiedica manipularea datelor. Contorul oferă citire individuală a consumului de apă, fără greșeli de interpretare.

Utilizarea contorului multijet MNK oferă o multitudine de avantaje. În primul rând acesta permite citirea individuală a datelor, ceea ce înseamnă că oferă date doar despre cât s-a consumat. Este o soluție excelentă pentru a evita costurile piperate datorate așa ziselor pierderi pe rețea. În acest fel vom ști exact cît consumăm și cât trebuie să plătim la final de lună.

Contorul individual multijet poate măsura apa rece consumată la nivel de branșament. Nu este nevoie să montăm mai multe contoare dacă avem mai multe surse de apă, de exemplu câte unul pentru baie și bucătărie. Avantajul contorului multijet este că permite măsurarea simultană a consumului pentru mai multe puncte. 

Cu ajutorul contorului MNK putem controla mult mai eficient cantitatea de apă pe care o utilizăm regulat. Este mult mai simplu să raționalizăm consumul dacă știm câtă apă este necesară pentru desfășurarea activităților cotidiene. Contorul oferă date corecte, în orice moment dorim, pentru a verifica cu ușurință cantitatea de apă consumată. Contorul este dotat cu sistem antifraudă. Ruperea sau deteriorarea sigiliului sunt ușor de detectat, astfel că este imposibil ca datele să fie manipulate.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP APA RECE
MODEL MNK
DEBIT NOMINAL [M3H] 2.5 MC/H
DEBIT MAXIM [M3H] 5
DEBIT TRANZIT [M3H] 0.2 MC/H
PRESIUNE NOMINALA [BAR] 16
TEMP. [°C] 30 °C
DIAMETRU NOMINAL [MM] 20 MM
LUNGIME [MM] 190 MM
LATIME [MM] 100 MM
INALTIME [MM] 120 MM
MASA [KG] 2
CLASA METROLOGICA B(R80)
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review