Coloane de dus cu hidromasaj

Doteaza-ti baia cu o coloana de duș cu hidromasaj si bucura-te de o experiență a dușului la superlativ! Optand pentru coloane dus cu hidromasaj, cele care inglobeaza intr-un intreg o palarie de dus, telefon de dus cu furtun si duze speciale pentru hidromasaj, veti beneficia de avantajele unui produs modern care va completa perfect o cabina de dus si va va ajuta sa obtineti relaxare maxima.

Coloanele de dus sunt caracterizate in general de un design minimalist și compact, ele potrivindu-se de minune in spatiul relativ ingust acordat unei cabine de dus. Coloana de dus are o forma fluida, eleganta,   special gandita pentru a se incadra in orice baie.

Punctul forte este dat de duzele pentru hidromasaj, cele care aduc un plus de confort. Duzele asigura un volum generos de apa pentru ca spalatul să se desfasoare cat mai lin cu putinta. Duzele pentru masaj ne relaxeaza rapid și ne dau energia de care avem nevoie peste zi.

Bucurati-va de efectele benefice ale hidromasajului, eliminand disconfortul muscular cauzat stres sau de activitati sportive! Totul fara costuri suplimentare, în confortul propriei case.