COLOANA DE DUS THERMO CU BATERIE TERMOSTATATA, CU SET DUS SI PARA DUS, CROM

Adauga un review

700.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Coloana de dus THERMO cu baterie termostatata, cu set dus si para dus, crom
Setul contine:
- teava de dus fabricata din otel inoxidabil cromat;
- diamtru 119 [mm] si 240 [mm];
- inaltimea tevii de dus este ajustabila, aceasta se poate regla intre 810 1180 [mm];
- proiectie coloana de 360 [mm];
- sistem de fixare din zinc;
- diverter din alama;
- baterie cu reglare termostatata;
- suportul pentru para de dus este din ABS cromat cu un buton de reglaj;
- model palarie de dus T525 cu debit 12,6 [l/min] la presiune de 3 [bar];
- model para de dus H525 cu debitul 13,3 [l/min] la presiune de 3 [bar];
- furtun flexibil 1,5 [m] din otel inoxidabil cromat;
- este inclus un limitator de debit la 5 [l/min] (se poate instala intre furtunul flexibil si para de dus)

Va prezentam coloana de dus Kroner Thermo cu baterie termostata care va redefini cu totul confortul unei bai moderne. Produsul este fabricat din otel inoxidabil cromat, material durabil, care se potriveste in orice tip de baie. Coloana de dus Kroner Thermo va va schimba total timpul petrecut la dus transformandu-l in momente de relaxare pe care vi le veti dori fara sfarsit.

Reamenajarea zonei de spalare cu aceasta coloana de dus face mai usoara tranzitia de la o abordare mai clasica a incaperii de baie catre una moderna bazata pe functionalitate, comoditate dar si estetica. Cu o investitie minima, zona ta de dus devine locul preferat pentru relaxarea dupa o zi grea de munca. Coloana de dus va da personalitate acestei zone a baii.

 

De ce sa instalam o coloana de dus?

Raspunsul este simplu. Pentru functionalitate si design. Coloana de dus Kroner Thermo cu baterie termostata poate fi integrata cu usurinta in dus deoarece inaltimea tevii de dus este ajustabila (se poate regla intre 810 – 1180 mm). Cu ajutorul ei veti scapa de investitii semnificative și nu veti mai face modificari majore in baie.

Modelul prezentat aici este compus din teava de dus din otel inoxidabil, cu un diametru cuprins intre 19 si 24 mm, care proiecteaza apa prin coloana de 360 mm, o baterie termostata care va regla apa la perfectie, o para de dus cu furtun flexibil de 1,5 m care sa va permita sa va curatati in toate zonele posibile plus accesoriile necesare (sistem de fixare din zinc, diverter din alama, suportul pentru para de dus din ABS cromat cu buton de reglaj. De asemenea, setul are inclus un limitator de debit la 5 [l/min] (se poate instala intre furtunul flexibil si para de dus).

Bucurati-va de acest minunat model de coloana de dus care este caracterizat de un design inovator exprimat superb prin linii simple si clare si o functionalitate de top!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL THERMO
INALTIME [MM] 1180 MM
CULOARE CROM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri