COLOANA DUS, CU BATERIE TERMOSTATATA, FROMAC ART, CROM

Adauga un review

1,250.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Coloana de dus cu baterie termostatata compusa din:
-para dus cu diametru lde 200mm
-telefon dus cu furtun de lungime 1500mm
-bata de sustinere cu suport glisant
-baterie termostatata cu protectie la 38 grd C

Fromac propune coloana de duș Art cu baterie termostatată pentru un control ușor și precis al consumului de energie. Coloana poate fi instalată cu ușurință în orice cabină de duș modernă, având un design simplu și elegant care se potrivește în orice tip de decor. Coloana conține toate elementele necesare asamblării și punerii în funcțiune. Finisajul cromat îi conferă strălucire și rezistență la coroziune, având proprietăți antibacteriene.

Inovația coloanei de duș Art constă în tehnologia integrată care permite reglarea temperaturii apei astfel încât să se evite risipa de energie.Bateria are încorporat un termostat reglat la valoarea de 38 de grade celsius, care ușurează reglarea cu precizie a temperaturii. În acest fel putem avea siguranța că apa se află la temperatura optimă pentru spălat, fără să pierdem timp pentru a găsi nivelul termic adecvat.

Coloana de duș este alcătuită din bară de susținere cu suport glisant, telefon de duș cu furtun încorporat și bateria de duș termostatată. Bara de duș permite ajustarea suportului pentru prinderea telefonului de duș la înălțimea pe care o considerăm convenabilă. Astfel, coloana este complet dotată pentru funcționalitate deplină, perfectă pentru orice baie sau cabină de duș.

Eficiența eneregtică și reducerea consumului de energie se pot obține foarte simplu printr-un control regulat al temperaturii apei. Coloana cu baterie termostatată de la Fromac reprezintă soluția inovatoare care ne ajută să monitorizăm consumul de energie și să beneficiem de tot confortul dorit. Bateria are setată protecție la 38 de grade celsius, astfel încât vom ști cu ușurință momentul când apa ajunge la această valoare. Temperatura de protecție este gândită pentru a îndeplini două funcții simultan, fiind ideală pentru contactul cu pielea și având un nivel termic destul de scăzut. Bateria termostată oferă echilibrul perfect pentru confortul nostru termic, ajutându-ne să reducem simțitor costurile lunare pentru energie.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL ART. 15450
INALTIME [MM] 1210 MM
ADANCIME [MM] 403 MM
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
CULOARE CROMAT
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri