COLECTOR MODULAR SIMPLU CALEFFI 3 CIRCUITE

Adauga un review

  • Cod produs: 42349130
  • Parteneri Romstal: @-
  • Producator: CALEFFI

51.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Colector modular simplu, cu derivatii cu filet exterior

Sistemul de încălzire prin pardoseală este alcătuit din multe părți componente ce asigură funcționarea eficientă a sistemului. CALEFFI vă pune la dispoziție întreaga gamă de elemente, dispozitive și componente esențiale și indispensabile pentru fiabilitatea instalației și randamentul superior.

Colectorul modular simplu pentru 3 circuite este conceput pentru a face legăturile necesare circulației adecvate a lichidului cu rol de încălzire prin instalația răspunzătoare pentru distribuirea adecvată a căldurii. Prin intermediul acestuia este asigurată funcționarea propice a sistemului, fără probleme.

Sistemul de încălzire prin pardoseală reprezintă o investiție rentabilă din multe puncte de vedere. În primul rând deoarece acesta conferă un confort termic crescut utilizând o putere termică diminuată.

Sistemele clasice ce întrebuințează caloriferele ca puncte de distribuție a căldurii, consumă energie suplimentară pentru a compensa diferențele și fluctuațiile termice din cadrul încăperii. Deoarece prin pardoeală căldura este răspândită pe toată suprafața podelei, fiind direcționată de jos în sus, temperatura din mediul ambient este omogenă și constantă.

Prin pardoseală se resimte confortul termic mult mai rapid, deoarece nu va mai exista senzația neplăcută de pardoseală rece. De asemenea, sistemul oferă același randament chiar dacă este instalat în baie sau băcătărie, unde se utilizează de regulă gresie pe post de pardoseală, sau în camere acoperite cu parchet sau lemn.

Un alt aspect demn de luat în considerare este faptul că întreaga instalație este ascunsă, neavând componente vizibile. Acest lucru ajută la amenajarea mult mai lejeră a încăperilor, fără inesteticele și incomodele calorifere sau radiatoare.

Consumul redus de energie vă ajută la diminuarea costurilor pentru facturile la utilități, contribuind în același timp și la reducerea emisiilor poluante. Economic și ecologic, sistemul de încălzire prin pardoseală va face traiul mai ușor și mai confortabil pentru oricine și pentru orice tip de locuință, fie că este una nouă sau mai veche.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 349130
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 110
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -10
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
NR. DE CIRCUITE DE INCALZIRE 3
RACORD [TOLI] 3/4 TOLI
RACORD DERIVARE 1/2 M TOLI
DISTANTA INTRE AXE [MM] 35 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri