COLECTOR MODULAR CALEFFI CU ROBINETI SECTIONARE 4 CIRCUITE

Adauga un review

  • Cod produs: 42354254
  • Parteneri Romstal: +
  • Producator: CALEFFI

185.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Colector modular simplu, cu robinete de sectionare, pentru racorduri prin sertizare.
Corpul este fabricat din aliaj rezistent la coroziunea zincului.
Are derivatii locas plan

Special conceput pentru asigurarea bunei funcționări a sistemului de încălzire prin pardoseală cu 4 circuite, colectorul modular de la CALEFFI cu robineți contribuie la eficientizarea și reducerea consumului de energie. Acesta ajută la echilibrarea sistemului și la fiabilitatea acestuia.

Colectorul realizează conexiunea între instalația de încălzire și alte elemente care asigură circulația agentului termic conform setărilor. Prin intermediul acestuia se previne risipa de energie deoarece acesta împiedică fluctuațile mari de temperatură care trebuiesc compensate.

Evitând consumul inutil de energie realizați economii substanțiale în fiecare lună la cheltuielile pentru factura la utilități. Concomitent, tot datorită consumul redus sunt diminuate și emisiile poluante care afectează mediul înconjurător. Sistemul de încălzire prin pardoseală are multiple avantaje, care îl favorizează în detrimentul clasicelor instalații de încălzire ce funcționează cu ajutorul caloriferelor. Întreaga instalație prin pardoseală este ascunsă, neavând elemente la vedere. În acest fel nu veți mai avea parte de elemente inestetice și incomode care împiedică amenajarea încăperilor.

Prin intermediul acestui tip de încălzire este utilizată o putere termică mult mai redusă. Acest lucru se datorează pe de-o parte felului cum funcționează încălzirea prin pardoseală și cum distribuie căldura în interior, iar pe de altă parte se datorează inovațiilor implementate de CALEFFI care asigură respectarea celor mai înalte standarde privind calitatea instalației.

Căldura este emisă de jos în sus pe toată suprafața podelei. Astfel, temperatura din încăpere este răspândită uniform și constant, fiind nevoie de un consum energetic mai mic decât în cazul radiatoarelor. În plus, confortul termic resimțit este mult mai bun deoarece nu va mai exista senzația neplăcută de pardosea rece.

Prin echilibrarea sistemului sunt evitate fluctuațiile de temperatură ce presupun costuri ridicate. Dvs veți beneficia de cel mai bun confort, în orice colț al încăperii, căci nu vor mai exista diferențe termice la nivelul camerelor. Indiferent de tipul de clădire sau de tipul de pardosea, puteți utiliza fără nici o problemă sistemul de încălzire prin pardosea, beneficiind de randamentul pe care îl oferă!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 354254
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 100
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 5
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
NR. DE CIRCUITE DE INCALZIRE 4
RACORD [TOLI] 3/4 TOLI
RACORD DERIVARE 1/2 M TOLI
DISTANTA INTRE AXE [MM] 35 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri