COLECTOR DISTRIBUITOR DIN ALAMA EUROCON, 1 1/4" 9 CIRCUITE

Adauga un review

  • Cod produs: 64201518
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: LUXOR

1,250.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Sistemul termic prin pardoseală este alcătuit din câteva elemente esențiale. Colectorul-distribuitor este o componentă indispensabilă a sistemului, având rolul de a regla temperatura agentului termic pentru a corespunde preferințelor noastre. Colectorul este prevăzut cu nouă circuite care pot fi reglate diferențiat. Circuitele corespund de regulă câte unei încăperi, însă în funcție de dimensiunile acestora poate exista un circuit la două încăperi.

Colectorul-distribuitor are rolul de a regla temperatura agentului termic și de a-l răspândi în instalația de încălzire. Acesta se montează în spatele unei carcase speciale pentru a permite accesul cu ușurință la el. Carcarsa are și rolul de a masca colectorul-distribuitor, pentru ca întreaga instalație de încălzire prin pardoseală să nu fie vizibilă.

Încălzirea prin pardoseală este un sistem termic foarte eficient din punct de vedere energetic. Temperatura agentului termic care circulă prin instalație necesită utilizarea unei puteri termice mult mai reduse decât în cazul folosirii radiatoarelor. Pentru a obține o temperatură ambientală de 22-24 de grade celsius, agentul termic are nevoie să fie încălzit până la 35-40 de grade celsius, ceea ce presupune un consum redus cu până la 40% față de încălzirea prin intermediul radiatoarelor. Căldura degajată prin pardoseală este uniform distribuită în toată încăpere, atât la nivelul podelei, cât și la nivelul tavanului. În acest fel nu se crează zone diferențiate termic, care necesită un surplus de energie pentru a fi compensate. În plus, pardoseala încălzită conferă o senzație plăcută picioarelor și asigură un confort termic mult mai adecvat.

Întregul sistem de încălzire prin pardoseală nu conține elemente vizibile, care să incomodeze în amenajarea locuinței. Acest tip de încălzire nu ridică praful, ceea ce asigură un mediu mai sănătos și lipsit de factori alergeni.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri