COLECTOR DISTRIBUITOR DIN ALAMA EUROCON, 1 1/4" 12 CIRCUITE

Adauga un review

 • Cod produs: 64202240
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: LUXOR

1,750.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Colectorul-distribuitor este o componentă esențială din cadrul sistemelor de încălzire prin pardoseală. Acesta are rolul de a regla temperatura agentului termic conform setărilor astfel încăt să beneficiem de confortul termic dorit. Colectorul din alamă Eurocon asigură funcționarea a până la 12 circuite, fiind conceput pentru clădiri sau locuințe cu multe încăperi. Fiecare circuit corespunde unei încăperi separate, sau după caz un circuit poate corespunde și la două încăperi.

Colectorul se montează cu ușurință, de regulă în partea centrală a unui perete. Acesta necesită o carcasă specială pentru a fi introdus și prin care să putem avea acces facil la circuite. Acesta realizează conexiunea dintre țevile speciale pentru încălzirea prin pardoseală și țevile de apă caldă și rece. Colectorul realizează ajustarea termică a agentului termic pentru a corespunde setărilor pe care le dorim. Acesta distribuie către circuite agentul termic la o anumită temperatură prin care putem obșine un anume nivel termic în interiorul încăperii.

Sistemul de încălzire prin pardoseală prezintă numeroase avantaje, cum ar fi:

 • consum energetic mult mai redus și eficiență mult mai mare. Spre deosebire de încălzirea tradițională, sistemul prin pardoseală utilizează o putere termică mult mai redusă, ceea ce duce la un consum și costuri diminuate cu până la 40%.
 • căldura este degajată uniform în întreaga încăpere. Senzația oferită de încălzirea prin pardoseală este mult mai plăcută decât dacă utilizăm radiatoare. Nivelul termic este aproximativ același atât jos, cât și sus. Prin folosirea unui astfel de sistem termic nu vom mai simți pardoseala rece la picioare, ceea ce este cu siguranță un avantaj oferit doar prin acest mod de încălzire.
 • aspect estetic mult mai plăcut al încăperilor. Întregul sistem de încălzire prin pardoseală este ascuns, neavând părți vizibile. Astfel nu va trebui să avem de-a face cu echipamente inestetice și incomode și vom dipune de mai mult spațiu liber pentru amenajare.
Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri