COLECTOR DISTRIBUITOR DIN ALAMA, 1" CU 6 CIRC. 3/4" EUROCON

Vezi review-uri

 • Cod produs: 40C81006
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: LUXOR

610.01 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Grup colector distribuitor, preasamblat, din alama nichelata CW 617 N, conform UNI - EN 12165 98, compus din:
- un colector de retur cu set de vane de reglare incorporate, pentru reglare termoelectrica si capace de protectie,
- un distribuitor de tur cu supape de inchidere pentru dubla reglare,
- doua console de metal pentru fixarea in caseta sau direct pe zid

Colectrorul-distribuitor cu 6 circuite reprezintă partea centrală a sistemului termic prin pardoseală, responsabilă pentru reglajul termic. Fiecare circuit poate beneficia de ajustarea diferențiată a temperaturii de lucru, astfel încât să obținem confortul termic de care este nevoie în mod diferit pentru fiecare încăpere.

Colectorul se amplasează la mijlocul unui perete, astfel încât circuitele să pornească în mod egal. Instalația termică prin pardoseală, inclusiv colectorul-distribuitor, se montează ascuns, nefiind vizibile. Avantajul acestui sistem este faptul că nu ocupă deloc din spațiul încăperilor și nu strică aspectul estetic al acestora. Amenajarea interioară se poate realiza mult mai ușor, fără elemente care incomodează.

Încălzirea prin pardoseală funcționează pe principiul căldurii radiante, prin care căldura este transferată către un corp radiant, în acest caz pardoseala joacă rolul corpului radiant. În acest fel sunt diminuate foarte mult pierderile termice pe sistem, ceea ce crește performanțele sistemului.

Căldura este distribuită de jos în sus, pe toată suprafața pardoselii, ceea ce asigură răspândirea uniformă a căldurii și menținerea unei temperaturi ambientale constante, fără diferențe termice la nivelul plafonului și la nivelul podelei. Confortul termic se obține mult mai rapid decât în cazul utilizării radiatoarelor, din cauza zonei mult mai extinse care emite căldura.

Eficiența sistemului termic prin pardoseală este mult mai mare decât dacă se folosesc calorifere. Pentru a obține o temperatură confortabilă în încăpere este suficient să folosim o putere termică cu până la 50% mai redusă. Un alt avantaj major al încălzirii prin pardoseală este faptul că asigură o senzație plăcută de căldură începând de la picioare, astfel nu va trebui să suportăm pardoseala rece, mai ales dacă este din gresie.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

SERIE VISION
GAMA DE PRODUSE DISTRIBUITOARE
MODEL CD 2468 1''X3/4''EK
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 120
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
MATERIAL ALAMA
NR. DE CIRCUITE DE INCALZIRE 6
RACORD CIRCUIT 3/4"
RACORD DISTRIBUITOR 1"
GOLIRE AERISIRE NU
DEBITMETRU NU
DISTANTA INTRE AXE [MM] 200
LUNGIME [MM] 312
MASA [KG] NA
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0021, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (50 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**    In cazul livrarilor in localitatea Sulina se asigura transportul doar pana la BAC.

***  Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

****  Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

***** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri