CLEMA PRINDERE SUPORT PANOU SOLAR, ACOPERIS INCLINAT, TIP AG, RECOMANDATA PT TIGLA

Adauga un review

13.49 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara CLEMA PRINDERE SUPORT PANOU SOLAR, ACOPERIS INCLINAT, TIP AG, RECOMANDATA PT TIGLA din categoria Energie regenerabila - Panouri solare - Accesorii panouri solare - Sisteme fixare panouri solare.

Panoul solar plan tip M4, model 210, este un produs revoluționar marca Clapak-Cicero. Panoul este realizat din 10 tuburi verticale din cupru, care îi conferă o rezistență deosebită. Montarea acestuia se poate realiza cu ușurință cu ajutorul clemei speciale pentru prindere și fixare pe acoperiș înclinat. Clema se utilizează în cazul în care clădirea este acoperită cu țiglă.

Înclinația acoperișului reprezintă un suport excelent pentru panoul solar plan M4-210. Unghiul de înclinație optim pentru un panou solar este de aproximativ 45 de grade celsius. Un unghi mai mare sau mai mic poate scădea performanțele sistemului de panouri, iar acesta poate capta în această situație o cantitate mai redusă de căldură solară.

Un criteriu important în privința montării panourilor îl reprezintă felul radiației solare în funcție de anotimpuri. Este indicat ca în perioadele mai reci, cum ar fi toamna și primăvara, panoul să fie poziționat într-un mod care să permită captarea maximă de radiație solară. Vara, deoerece radiația solară este foarte puternică pentru un timp mai îndelungat, nu este necesară producerea unei cantități de căldură prea mari. Astfel că panourile se pot poziționa la un unghi care să permită captarea de radiație solară maximă în perioadele cu soare mai puțin și captarea unei cantități de căldură mai redusă în timpul verii.

Un sistem de panouri solare reduce considerabil costurile pentru energia necesară producerii apei calde. Dimensiunile sistemului de panouri depinde de dimensiunile locuinței și de numărul utilizatorilor. Cu cât sunt folosite mai multe panouri solare cu atât este produsă o cantitate de căldură mai ridicată, acoperind un procent mai mare din consumul de energie.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri