Centrale termice pe gaz

?>
CENTRALA TERMICA VAILLANT VUW 356 /5-7 26,4kW

CENTRALA TERMICA VAILLANT VUW 356 /5-7 26,4kW

  • Disponibil la cerere in 36 zile
  • Transport gratuit

11,000.00 LEI / buc
CENTRALA TERMICA NOVA FLORIDA IN CONDENSATIE, INCALZIRE/ ACM ORION KC, 24Kw,TF

CENTRALA TERMICA NOVA FLORIDA IN CONDENSATIE, INCALZIRE/ ACM ORION KC, 24Kw,TF

  • Disponibil la cerere in 31 zile
  • Transport gratuit

6,700.00 LEI / buc
CENTRALA TERMICA IN CONDENSATIE INC/ACM, CU KIT EVACUARE, BOSCH CONDENS 3000W, 22 KW

CENTRALA TERMICA IN CONDENSATIE INC/ACM, CU KIT EVACUARE, BOSCH CONDENS 3000W, 22 KW

  • Disponibil la cerere in 8 zile
  • Transport gratuit

6,200.00 LEI (-16%)

5,200.00 LEI / buc
  • -16 %
  • NOU

Centrala termica, in acceptiunea generala se refera la centrala pe gaz cu tiraj fortat. Centralele termice conventionale nu sunt insa singurele optiuni. Pe piata pot fi gasite mai multe categorii si feluri de centrale, de la cele electrice pana la cele in condensatie, pe care le puteti achizitiona direct din aceasta categorie.

De ce sa alegi o centrala termica pe gaz

Centrala termica pe gaz este cea mai intalnita si cea mai uzuala. Mai este cunoscuta ca si centrala murala sau microcentrala, si are in mod normal evacuarea cu tiraj fortat. Combustibilul il reprezinta gazul natural. Conform directivelor europene, singurele centrale termice acceptate spre vanzare sunt cele cu condensare sau in condensatie. 

Cum functioneaza centralele termice in condensatie

Principiul centralelor termice in condensatie se bazeaza pe crearea conditiilor de condensatie a vaporilor din gazele de ardere in zona schimbatorului primar al microcentralei, astfel incat caldura eliberata sa fie recuperata in agentul primar care circula prin schimbator. Daca in aceasta zona are loc condensarea totala a vaporilor putem fi siguri ca am recuperat din gazele de ardere 10-12 % din caldura produsa in camera de ardere, prin urmare o microcentrala in condensatie va avea un randament cu cel putin 10% mai mare decat una clasica. O subclasa a centralelor termice pe gaz o reprezinta cele cu boiler extern. Fata de cele normale care fac apa calda menajera in regim instant, cele cu boiler pastreaza apa calda si pot acoperi mai bine nevoile caselor mai mari, cu mai multe bai unde se pot folosi simultan mai multi consumatori.

Avantajele utilizarii unei centrale termice

Cautati cea mai rentabila si economica solutie de incalzire? Evident, alegand corect, raspunsul este evident, centrala termica in condensatie. Centrala de apartament potrivita, adica cea care ia in considerare toate aspectele ce tin de incalzirea constructiei, va reusi sa functioneze perfect fara consum major de energie. Adica veti avea costuri reduse la factura de gaze. O centrala de acest gen este in totalitate versatila in raport cu tipul de incalzire care se doreste a fi montat. Impreuna cu puteti monta calorifere sau chiar un sistem de incalzire in pardoseala.

Un alt avantaj este acela ca nu ocupa mult spatiu. Are nevoie de  un colt de incapere pentru a fi instalata. Este foarte sigura fiind prevazuta cu sisteme suplimentare de protectie. Intretinerea este usor de realizat si se face de catre un specialist acreditat.