Centrale incalzire si apa calda in condensatie cu boiler extern

CENTRALA IN CONDENSARE 5000W/INCALZIRE, 100KW, ZBR100

CENTRALA IN CONDENSARE 5000W/INCALZIRE, 100KW, ZBR100

  • Transport gratuit

21,600.00 LEI / BUC
CAZAN VITODENS 200-W 80KW, VITR.100, TIP HC1B

CAZAN VITODENS 200-W 80KW, VITR.100, TIP HC1B

  • Transport gratuit

32,100.00 LEI / BUC

Cauta in magazinul nostru online cea mai potrivita centrala termica murala in condensatie care permite racordarea la un boiler extern. La romstal gasesti cele mai bune centrale de la producatori recunocuti precum: Riello, Bosch, Nova Florida. Puteti alege produsul care se preteaza cel mai bine locuintei dumneavoastra in functie de puterea termica.

Avem centrale termice inovatoare care se vor impune printr-o performanta fara cusur. Ele utilizeaza tehnologia condensatiei, ceea ce se traduce printr-un randament termic foarte ridicat reusind in acelasi timp diminuarea consumului de energie si emisiile de noxe. Centralele sunt usor de instalat si mai simplu de folosit.

Odata puse in functiune ele va vor oferi este eficienta pe care o asteptati in conditiile unui consum de energie scazut. Acest lucru se datoreaza fenomenului condensatiei prin care vaporii de apa sunt raciti pentru a reutiliza caldura stocata de acestia. Schimbatorul de caldura este piesa responsabila pentru performant convertirea caldurii reziduale si recircularea acesteia in cadrul sistemului.

Alegeti centrale pentru incalzire si apa calda in condensatie cu boiler extern la preturi competitive care va vor servi pentru multi ani de acum inainte. Ele lucreaza la temperaturi mai joase, ceea ce le face sa fie mai putin expuse uzurii si deteriorarii.