CENTRALA TERMICA IN CONDENSATIE INC/ACM, CU KIT EVACUARE, VIESSMANN VITODENS 050-W, 33 KW(50-30°C)

(2) Adauga un review

 • Cod produs: 35WE0559
 • Parteneri Romstal: !
 • Producator: VIESSMANN

4,250.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Centrala termica in condensatie, cu functionare pe gaz cu tiraj fortat, cu functie dubla (incalzire si preparare apa calda menajera).
Centrala este alcatuita din:
- schimbator de caldura Inox - Radial
- arzator cilindric din otel inox
- vas de expansiune cu capacitatea de 8 l
- schimbator de caldura cu placi
- suflanta si vana de gaz
- pompa de circulatie cu turatie variabila
- panou de comanda
- kit de evacuare alcatuit din: racord de perete exterior cu diametrul 60/100 mm si cot cu diametrul 60/100 mm.
Panoul de comanda contine :
- butoane de selectare sus/jos
- buton MENU
- buton OK
- comutator pornire/oprire
- manometru
- afisaj LCD pentru: starea functionarii (flacara, incalzire, preparare acm), afisarea codului de avarie, afisarea temperaturii in grade C sau grade F, functionare arzator, regim de service.
Domeniu de modulare pana la 1:4

centrala termica vitodens 050

VIESSMANN a conceput o soluție excelentă pentru încălzirea încăperior și prepararea apei calde menajere, anume centrala termică în condesație VITODENS 050W. Respectând standardele de mediu în vigoare, tehnologia de funcționare a acesteia permite un randament crescut și o eficiență foarte mare, reducând cu 30% consumul de energie. Dacă utilizați centrala la o putere cu 30% mai mică față de cea nominală, randamentul acesteia va crește cu aproximativ 10%. Astfel eficiența este mult mai crescută, iar dvs veți beneficia de confortul termic necesar fără nici un rabat. În acest mod sunteți motivat și încurajat să reduceți consumul aferent încălzirii, fără a suferi vreo diminuare a confortului. Centrala funcționează atât pe gaz metan, cât și pe GPL. Astfel puteți fi sigur că indiferent de combustibilul disponibil, veți beneficia de aceiași eficiență și funcționalitate. Reducerea consumului duce la reducerea costurilor aferente și la economii substanțiale. Veți beneficia de cheltuieli mai mici la utilități prin simpla funcționare și utilizare a centralei, fără alt sacrificiu sau efort. Investiția în produse ce utilizeză noile tehnologii în domeniu este foarte rentabilă și va îmbunătăți radical viața dvs de zi cu zi.

Este important să menținem nivelul confortului personal la standardele cerute de traiul modern, dar să căutăm soluții pentru a reduce costurile pe care le presupune. Investiția în centrale în condesație reduce nu doar costurile materiale individuale, ci și costurile pentru mediul înconjurător. Reducând consumul, se diminuează și emisiile poluante. Contribuiți la însănătoșirea aerului pe care îl respirăm prin utilizarea centralei VITODENS 050W. Alegând soluțiile îmbunătățite ce utilizează noile tehnologii în vigoare, contribuiți la un viitor lipsit de noxe și vă asigurați confortul termic și material în prezent. Micile schimbări aduc cu ele efecte surprinzătoare. Este mult mai rentabil să facem investiții ce ne aduc beneficii pe termen lung, iar centrala VITODENS 050W este o investiție ce merită făcută. Eficiență crescută, randament mare, costuri reduse și un mediu mai curat, este ceea ce obțineți cu centrala VITODENS 050W de la VIESSMANN !

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND VIESSMANN
TIP CONSTRUCTIV INCALZIRE / ACM INST
MONTAJ PERETE
PUTERE TERM. MAX NOM. LA 80/60 [KW] 31.1
PUTERE TERM. MAX NOM. LA 50/30 [KW] 33
PUTERE TERM. MIN NOM. LA 80/60 [KW] 8
PUTERE TERM. MIN NOM. LA 50/30 [KW] 8.8
PUTERE TERMICA ACM [KW] 35
RAPORT DE MODULARE 1:4
CLASA RANDAMENT ENERG. SEZON. A
RANDAMENT ENERGETIC SEZONIER [%] N/A
RANDAMENT LA 80/60 GRD C [%] 97.5
RANDAMENT LA 50/30 GRD C [%] 108.7
TEMP. MAX. PT. CIRC. DE INC. [°C] 80
PRES. MAX. IN CIRCUITUL INC. [BAR] 3
TEMP. MAXIMA ACM [°C] 60
PRESIUNE MAXIMA ACM [BAR] 10
PRESIUNE MINIMA ACM [BAR] 1
DEBIT ACM LA DT=30 GRD [L/MIN] 16.7
PROFILUL DE SARCINA L
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
PUTERE ELECTRICA [W] 110
NIVEL DE PUTERE ACUSTICA [dB] 48
CAPACITATE VAS DE EXPANSIUNE [L] 8
RACORD CIRCUIT PRIMAR TUR [TOLI] 3/4
RACORD CIRCUIT PRIMAR RETUR [TOLI] 3/4
RACORD INTRARE APA RECE [TOLI] 1/2
RACORD IESIRE ACM [TOLI] 1/2
RACORD COMBUSTIBIL [TOLI] 3/4
RACORD GAZE ARSE [MM] 60/100
CANTITATE DE CONDENS [LPH] 4.3
COMBUSTIBIL GAZ METAN DA
COMBUSTIBIL GPL DA
CONSUM COMBUSTIBIL GAZ METAN 3.3 [NMC/H]
CONSUM DE COMBUSTIBIL GPL 2.4 [KG/H]
INALTIME [MM] 707
LATIME [MM] 400
ADANCIME [MM] 350
MASA [KG] 37
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Review-uri

4.00 (2 review-uri)

Adaugă un review