CAZAN PE PELETI PT INCALZIRE, DIN OTEL, CARIA 60, 60 kW

Adauga un review

26,100.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Pretul include taxa verde: 350.00 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cazan din otel ce functioneaza pe peleti. Este folosit pentru producerea de apa calda intr-o instalatie de incalzire sau de producere apa calda menajera. Este recomandata folosirea cazanului in sistem deschis cu vas de expansiune deschis.
Componente:
- arzator cu functionare pe peleti
- panou de comanda si control
- ventilator gaze arse
- cutia cenusii cu snec pentru eliminarea cenusii
- turbulatoarele din conductele de gaze arse ce au rolul de a mari transferul de caldura si de a curata suprafetele interioare ale conductelor
- camera de ardere cu element refractar si cu grosimea de 5 mm
- termostat cu resetare manuala care controleaza temperatura apei din cazan
- doua sigurante electrice, in caz de supratensiune
- supapa de sigurante de 2.5 bar
- senzor de presiune pe partea de evacuare gaze arse
- fotocelula cu rol de detectare a flacarii la arzator, iar in cazul lipsei acesteia opreste alimentarea cu combustibil
Panoul de comanda si control contine:
- intreruptor principal
- selector incalzire
- led semnalizare functionare pompa de circulatie
- buton de resetare termostat
- led semnalizare functionare arzator
- buton afisaj temperatura agent termic
- selector mod de functionare cazan a.c.m. sau a.c.m si incalzire
- buton crestere si buton reducere temperatura agent termic incalzire
- buton crestere si buton reducere temperatura a.c.m.
- selector functie automat/manual/stand-by
- selector functie confort/economy
- selector functie timer/holiday
- buton informatii/programare/resetare
- display pe care sunt afisate: functia de incalzire este oprita, functia de incalzire este pornita, exista cerere de caldura, comunicarea telecomanda-incalzire este activata, afisare service, stare flacara cazan, functia economy activa, functia confort activa, functia timed activa, functia manual/fortat activa, functia automat/fortat activa, afisare zi a saptamanii, afisare ora, afisaj temperatura apa cazan.
ATENTIE: Acest cazan nu are inclus buncarul si snecul

 Cazan cu peleti Caria 60 Kw– functionare complet automatizata si randament ridicat

Cazanele Caria sunt perfect adaptabile oricarei utilizari, cazanele si accesoriile putand fi combinate in diverse moduri: cazan de 60kW, buncare de la 250 la 850kW, conveior de transport peleti (snec)   de la 1.5 la 3 m.

 

cazan caria pe peletiCazanele CARIA sunt dotate cu:

 1. Sistem performant de ardere -Cazanele pe peleti CARIA au aprindere automata si gestionare completa a procesului de ardere astfel incat randamentul de ardere si de transfer al caldurii poate ajunge la 93.5%.
 2. Arzator modulant cu sistem automat de curatare - Cazanele CARIA au un arzator foarte performant din inox cu 9 trepte de putere, sistem automat de curatare a tunului arzatorului si inlaturare totala a cenusei din focar.
 3. Sistem automat de inlaturare a cenusei - Cenusa din camera de ardere este eliminata automat de un dispozitiv de curatare amplasat sub camera de ardere. Utilizare usoara si intuitiva - Toate functiile cazanului sunt gestionate electronic si pot fi accesate prin intermediul unui panou de comanda cu display digital. Protectie ardere inversa - Protectia impotriva arderii inverse este asigurata prin pozitionarea snek-ului de alimentare astfel incat acesta este mentinut in permanenta gol. Alte masuri de siguranta impotriva arderii inverse sunt: buncar de peleti extern, tub flexibil de alimentare si sensor de temperatura pe canalul de alimentare. Constructie solida - Corpul cazanului este sudat printr-un proces complet robotizat si cazanele sunt ardere cazantestate hidraulic (proba de presiune) in proportie de 100%. Control electronic al functionarii - Toate componentele si sistemele de securitate si control ale cazanului sunt gestionate prin intermediul unui microprocesor care asigura functionarea cazanului la parametrii setati pe panoul de comanda in conditii de eficienta maxima. Controlul electronic al admisiei aerului - Cazanele pe peleti Caria sunt echipate cu ventilatoare de admisie aer de mare capacitate, cu viteza variabila gestionate electronic, asigurand eficienta ridicata si protectia la supraincalzire. Curatarea automata a drumurilor de ardere - Drumurile de ardere sunt echipate cu turbulatoare speciale care maximizeaza trasferul de caldura si impiedica depunerile de cenusa pe  suprafetele interioare.

 

 1. display cazan cu peleti

 Cazane pe peleti cu functionare complet automatizata si randament ridicat, sun disponibile in variantele de  puteri de la 20 la 60kW. Datorita sistemelor de curatare automata, cazanele Caria necesita foarte putin timp pentru intretinere in comparatie cu alte cazane pe peleti. In conditii normale de functionare inlaturarea cenusii se face o data la cateva saptamani.

 

Peletii – combustibilul viitorului

Materia prima necesara fabricarii peletilor este practic inepuizabila: resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice, agrozootehnice, selectie de deseuri menajere, plante energetice, tocatura lemnoasa (inclusiv cea cu continut mare de siliciu), rumegus de lemn sau in amestec. Numarul producatorilor de peleti creste continuu. Peletii din lemn sunt deseuri lemnoase, deshidratate si comprimate pana la dublul densitatii energetice a lemnului verde, neuscat. Peletul are o putere calorica mare, densitate mare, costuri relativ reduse de transport, o logistica imbunatatita de stocare si utilizare automatizata. Peletul de lemn va deveni un inlocuitor viabil pentru ceilalti combustibili conventionali (gazul natural, GPL, petrol, carbune, lemn, ulei, electricitate etc.).

peleti

Caracteristicile peletilor: diametru: 3-15 mm; lungime:<60 mm; greutate in vrac: 650 kg/mc; densitate volumetrica: >1200 kg/mc; umiditate: <8%; cenusa: <1.5%; putere calorica: intre 3500 si 4500 kcal/kg

 

Avantajele peletilor de lemn:

 • sunt ecologici, proveniti din surse regenerabile;
 • sursa de energie  moderna si ieftina;
 • au valori medii din punct de vedere al emisiilor de carbon
 • emisia de noxe si particule de carbon in gazele arse este foarte redusa, in raport cu arderea directa a lemnului;
 • gazele de ardere nu prezinta componente corozive;
 • au un continut scazut de metal, iar sulfurile sunt aproape inexistente;
 • costul in exploatarea peletilor este mai redus decat in cazul combustibililor fosili

 

Avantajele cazanului pe peleti:

 • durata mare de viata
 • cost redus de intretinere
 • ardere ecologica
 • economii mari prin folosirea acestui tip de combustibil
 • randament de ardere:  aproximativ 93%;
 • autonomie sporita datorita automatizarii;
 • protectie împotriva supraîncalzirii prin serpentina de racire;
 • pentru prelungirea duratei de viata a cazanului pe peleti prin evitarea condensarii si pentru o functionare mai eficienta a acestuia, se recomanda:
  • montarea între tur si retur a unei pompe de by-pass comandata de termostat, pentru ridicarea temperaturii  pe retur.
  • utilizarea între tur si retur a unei vane de amestec cu 3 cai, pentru evitarea condensarii
Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri