Capace bideu

Bideul este o instalatie sanitara extrem de importanta pentru existenta moderna. Pion demn de luat in seama in orice baie, el poate avea si o prezenta estetica pe langa practibilitate. Bineinteles, ne ajuta sa pastram cea mai buna igiena cand vine vorba despre partile intime. Insa cum ar arata el fara un capac de bideu bine definit, atat ca look cat si ca rezistenta.

Capacele de bideu intregesc imaginea de ingrijire, de curatenie. Cei adepti ai unui stil de viata sanatos vor alege intotdeauna sa-si doteze baia cu un astfel de obiect sanitar care previne imbolnavirea fiind dovedit stiintific ca este mult mai igienic decat simpla folosire a hartiei igienice. Copiii sunt extrem de incantati de un astfel de obiect, ei invatand utilizandu-l ce inseamna o igiena adecvata si importanta acesteia. De asemenea, prezenta unui astfel de vas in baie este benefica pentru persoanele care au probleme de sanatate precum constipatia sau hemoroizii.

Folosirea unui bideu este o operatiune foarte simpla. El se conecteaza la reteaua de apa si este actionat printr-o baterie de bideu. Dupa utilizarea acoperiti zona cu un capac de bideu rezistent, fabricat din duroplast. Acest material este recunoscut pentru rezistenta pe care o are la ciobiri, fisuri sau zgarieturi. Pe langa asta, se comporta foarte bine la contactul cu solutiile de curatare, asa ca veti avea siguranta ca, in timp, va ramane durabil si nu se va ingalbeni.