CAPAC PT. SET SIFON DUS PARDOS. 'GEBERIT DUOFIX', OTEL INOX PERIAT (NOU)

Adauga un review

  • Cod produs: 62GB9157
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GEBERIT

440.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Capac pentru set sifon dus pentru pardoseala GEBERIT DUOFIX, ce poate fi indepartat pentru a fi curatat.
Include sita pentru colectarea firelor de par

capac rigola dus perete

Evacuarea apei mutata în perete
Inovatoarele rigole Geberit pentru dusuri fara cadita cu scurgere în perete transfera evacuarea apei de la nivelul pardoselii catre instalatia în fata peretelui. În consecinta, acestea va ofera o solutie cu adevarat eleganta si asigura instalarea simpla si sigura, fara sa fie nevoie de întreruperea turnarii sapei de sub dus. Tot ca o consecinta, este redus substantial efortul necesar coordonarii diferitilor meseriasi pentru proiectul dumneavoastra de casa noua sau pentru modernizare.

Debite performante, de pâna la 0,8 l/s
Sifonul Geberit din interiorul rigolei pentru dus cu scurgere în perete este impresionant prin debitul sau mare de evacuare, de pâna la 0,8 l/s. Elementele Geberit pentru dus au fost testate în diferite situatii constructive si de aceea ofera siguranta extinsa în utilizare.

Curatare simpla

Capacul rigolei poate fi usor îndepartat cu mâna. În spatele acestuia se afla un filtru de par, ce poate fi usor demontat pentru curatare.

Capace elegante

Aveti posibilitatea de a alege din cinci variante de finisaj pentru capacele rigolei: crom lucios, otel-inox periat, alb alpin sau personalizabil cu gresie în doua variante - cu rama de otel-inox sau fara rama.

rigola dus inox pentru perete

 

Mai multe

Specificatii tehnice

INALTIME [MM] 50 MM
LUNGIME [MM] 320 MM
FINISAJ OTEL INOX PERIAT
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri