CAMIN DE VIZITARE DE POLIETILENA CU 3 INTRARI SI 1 IESIRE D.200x160mm, H=1080

(1) Adauga un review

1,500.00 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Camin de inspectie cu baza, cu 3 intrari la 45 grade si o iesire , fabricat din polietilena.
Caminul este destinat utilizarii in sistemul de canalizare urban, cu respectarea limitelor admisibile standardizate ale compusilor chimici din apele reziduale. Datorita constructiei lor este imposibila infiltrarea apelor reziduale, caminele din polietilena fiind solutia ideala pentru protejarea mediului inconjurator.
Caminele de vizitare NU pot fi folosite la colectarea substantelor combustibile sau a altor produse petroliere!
Caminele de vizitare NU pot fi folosite in retelele de canalizare sub presiune!
Avantaje:
-economie, costuri reduse de transport, manopera si intretinere;
-curatare usoara atat prin metode clasice cat si moderne;
-rezistentat mare la abraziuni;
-durata de viata de cel putin 50 ani in conditii de instalare si exploatare corecta

camin de vizitare

CAMIN DE VIZITARE DE POLIETILENA CU 3 INTRARI SI 1 IESIRE D.200x160mm, H=1080

Sistemul de canalizare urban are nevoie de întreținere și verificare permanentă. Pentru a se preveni eventuale defecțiuni sau pentru a se trata probleme apărute din diverse cauze, este nevoie de măsuri protecție a instalațiilor împotriva înghețului sau altor factori de mediu.

Căminele de vizitare sunt ideale pentru a asigura buna funcționare a sistemului de canalizare, fără problemele cauzate de factorii ambientali. Căminul din polietilenă de la VALROM este conceput pentru a ușura administrația instalației de utilități, pretejând-o termic. Acesta este prevăzut cu trei intrări la unghiuri de 45⁰ și o ieșire.

Cu ajutorul acestuia se realizează protecția mediului înconjurător, căci nu permite infiltarea apelor reziduale. Un astfel de cămin este foarte rezistent, durata de viață a acestuia ajungând la 50 de ani în caz de exploatare corectă. Este ușor de întreținut, iar montarea se realizează foarte simplu.

Căminul din polietilenă asigură protecție pentru țevile de apă, conducând la o îmbunătățire semnificativă a duratei de exploatare a acestora. Prin acesta, căminele sunt o investiție foarte rentabilă și economică și o soluție perfectă pentru menținerea în bună stare a sistemului de canalizare.

Materialul din polietilenă îl face să fie rezistent la abraziuni sau zgărieturi și la temperaturile sub limita înghețului. Căminul este de culoare portocalie, fiind foarte vizibil și ușor de reperat. Este o soluție foarte avantajoasă prin faptul că menține în bună funcționare sistemul de canalizare, are rol de protecție față de infiltrații, este foarte rezistent și fiabil. Va îmbunătăți semnificativ calitatea și siguranța furnizării serviciilor urbane de canalizare.

Mai multe

Specificatii tehnice

NUMAR RACORDURI 4
DIAMETRU RACORD 200/160 MM
DIAMETRU EXTERIOR [MM] 1100 MM
INALTIME TOTALA [MM] 1080 MM
CULOARE PORTOCALIE
MATERIAL PE
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

1.00 (1 review)

Adaugă un review