CALORIFER DIN OTEL, KERMI X2 COMPACT, 22, 600 x3000, 6278W

Adauga un review

 • Cod produs: 34KR6630
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: KERMI

900.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 120 luni - montat in instalatie propie / 36 luni - montat in instalatie centralizata
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Calorifer din otel, tip panou, folosit pentru instalatii interioare de incalzire. Este conform cu Euro-Norm DIN EN 442, iar prin
certificatul DIN EN ISO 900 1:2000 este asigurata calitatea.
Aceste radiatoare functioneaza dupa un principiu numit Therm X2. Acest lucru inseamna ca placa frontala este legata in serie cu
celelalte placi si astfel este alimentata prioritar, rezultand micsorarea timpului de incalzire cu pana la 25% , ajungandu-se la
cresteri ale temperaturii de radiatie cu 50% pana la 100%(in functie de tipul de radiator).
Sunt echipate cu:
- aerisitor
- dopuri
- sistem de prindere
Puterea termica nominala este calculata la parametrii:90/70-20
Sistemul de prindere nu include diblurile de fixare pe perete

Principiul inovativ X2 al circuitului în serie

În cazul corpurilor de încãlzire de pânã acum plãcile se încãlzeau simultan (în paralel), în cazul Therm X2 se va încãlzi prima datã elementul din fatã. Pe durata unei functionãri normale, plãcile din fatã se încãlzesc integral iar plãcile din spate abia se încãlzesc.

Astfel datoritã puterii în continuã crestere si capacitãþii de transfer termic, încãperea se va încãlzi foarte repede. În comparatie cu corpurile de încãlzire clasice, rezultatul este exceptional din mai multe puncte de vedere: Therm X2 ajunge cu 25% mai repede la capacitatea de încãlzire maximã; radiazã cu 100% mai multã cãldurã în timpul funcþionãrii normale iar cheltuielile de încãlzire se reduc cu pânã la 11% datoritã ventilului special.

calorifer din otel kermi x2

Datoritã tehnologiei unice X2, temperatura medie a suprafetei plãcilor frontale creste simtitor – astfel creste si capacitatea de radiatie a cãldurii cu pânã la 100%. Plãcile din spate în timpul funcþionãrii normale abia se încãlzesc. Datoritã pierderii reduse a cãldurii în directia peretelui se realizeazã un efect de scut.

Timpul de încãlzire redus, capacitatea de emanare a cãldurii crescutã si pierderile minime de cãldurã, permit sistemului Therm X2 atingerea unui grad înalt de eficienþã energeticã, care în cazul sistemelor traditionale de încãlzire nu ar fi posibil. Rezultatul obtinut datoritã ventilului special, este reducerea costurilor de încãlzire cu pânã la 11%.

 

calorifere otel kermi x2

Puterea de radiatie

Temperatura medie crescutã a suprafetei duce la o crestere a capacitãtii de radiatie a cãldurii cu 100% (comparati temperatura medie a suprafetei în cazul Therm X2 cu cea a corpurilor de încãlzire traditionale).

Tehnologia inovativã a viitorului intr-un design atrãgãtor.

Pe lângã tehnica inovativã X2 pentru mai mult confort si consum mai mic de energie, corpurile de încãlzire Therm X2 posedã, în ceea ce priveste calitatea si constructia, toate atributele unei repartitii de cãldurã ale viitorului; de la lãcuirea în douã straturi de calitate ce-l înconjoarã pânã la garnitura complet integratã de ventile cu valorile k prereglate din fabricã.

Mai multe

Specificatii tehnice

LUNGIME [MM] 3000 MM
TIP 22
PUTERE TERMICA LA DT=60 GRD C [W] 6278
TEMP. MAXIMA AGENT TERMIC TUR [°C] 110
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 13
VOLUM INTERIOR [L] 16.2
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
DISTANTA INTRE AXE [MM] 546 MM
INALTIME [MM] 600 MM
ADANCIME [MM] 100 MM
CULOARE ALB
MASA [KG] 83.21
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri