CALORIFER DIN OTEL, KERMI X2 COMPACT, 22, 600 x1200, 2511W

(2) Adauga un review

  • Cod produs: 34KR6612
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: KERMI

420.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 120 luni - montat in instalatie propie / 36 luni - montat in instalatie centralizata
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Calorifer din otel, tip panou folosit pentru instalatii interioare de incalzire. Produsul se afla in conformitate cu toate
normele privind caldura Euro-Norm DIN EN 442, iar prin certificatul DIN EN ISO 900 1:2000 este asigurata calitatea.
Aceste radiatoare lucreaza dupa un principiu nou numit Therm X2. Acest lucru inseamna ca placa frontala este legata in serie cu
celelalte placi si astfel este alimentata prioritar, rezultand micsorarea timpului de incalzire cu pana la 25% , ajungandu-se la
cresteri ale temperaturii de radiatie cu 50% pana la 100%(in functie de tipul de radiator).
Sunt echipate cu:
- aerisitor
- dopuri
- sistem de prindere
Puterea termica nominala este calculata la parametrii:90/70-20
Exponent termic: n=1.293
Sistemul de prindere nu include diblurile de fixare pe perete

Calorifer otel Kermi

Kermi este un pionier în materie de economie si ecologie. Cu ingeniozitate si viziune a reusit sa dezvolte standarde pentru industrie, cum ar fi primul radiator cu temperatura scazutavopsea ecologica dublu-strat si complet integrata, monturi supape kv-presetate. Noile tehnologii, idei inovatoare si solutii neconventionale sunt necesare mai mult decât oricând, în special în domeniul eficientei energetice.

Inovarea este un proces constant corelat cu cerintele pietei si preocuparile clientilor, de la instalatori, distribuitori, ingineri de productie si pana la utilizatori de produse.

Calorifer din otel Kermi X 2Calorifer din otel Kermi x2Cu Therm X2, Kermi ofera un calorifer de otel unic la nivel global ca raspuns la cerintele tehnologice de încalzire ale viitorului. Se poate combina cu toate sistemele de încalzire si datorita tehnologiei sale brevetate X2, acesta este ideal chiar si pentru sursele de caldura moderne, generatoare eficiente de energie, cum ar fi pompele de caldura, sisteme solare termice sau instalatii de incalzire clasice. Acest calorifer face economii de energie reale in timpul transferului de caldura. Ca rezultat, panoul de otel radiator devine mijlocul perfect  de viitor pentru transferul de caldura într-o perioada orientata spre maximum de eficienta energetica. Adaugand la toate astea siguranta unui calorifer produs in Germania cu 10 ani garantie in sistem propriu de incalzire credem ca alegerea unui cumparator istet este deja luata.

Datorita tehnologiei sale brevetate X2 cu o crestere de pâna la 100% a portiunii radiante se asigura o mai buna aplicare a eficientei unui generator de caldura cu puterea termica optima în camera si confort maxim chiar si la temperaturi scazute de sistem.

În cea mai mare a perioadei de încalzire, radiatoarele lucreaza la sarcina partiala cu masa redusa a fluxurilor. În cursul acesteia, temperatura medie a suprafetei caloriferului scade considerabil -si cu ea si starea de spirit a utilizatorilor. O temperatura a suprafetei sub 40 ° C este suficienta sa atinga temperatura camerei desemnate dar nu da un sentiment real de confort. Therm X2 pune în sfârsit capat la acest lucru deoarece în flux continuu serial produce în mod necesar o temperatura considerabil mai mare pe suprafata de pe placa frontala si, ca rezultat o mai mare portiune de pâna la 100% radiata. Ca urmare, aveti un calorifer eficient pentru fiecare sistem de încalzire.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP 22
LUNGIME [MM] 1200 MM
PUTERE TERMICA LA DT=60 GRD C [W] 2511
TEMP. MAXIMA AGENT TERMIC TUR [°C] 110
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 13
VOLUM INTERIOR [L] 7.56
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
DISTANTA INTRE AXE [MM] 546 MM
INALTIME [MM] 600 MM
ADANCIME [MM] 100 MM
CULOARE ALB
MASA [KG] 40.89
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

3.00 (2 review-uri)

Adaugă un review