CALORIFER DIN OTEL, KERMI X2 COMPACT, 22, 300 x1200, 1442W

Adauga un review

 • Cod produs: 34KR6312
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: KERMI

390.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 120 luni - montat in instalatie propie / 36 luni - montat in instalatie centralizata
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Calorifer din otel, tip panou, folosit pentru instalatii interioare de incalzire. Are doua placi, cu lamele de convectie pe fiecare placa si se afla in conformitate cu toate normele privind caldura Euro-Norm DIN EN 442, iar prin certificatul DIN EN ISO 900 1:2000 este asigurata calitatea.
Aceste radiatoare lucreaza dupa un principiu nou numit Therm X2. Acest lucru inseamna ca placa frontala este legata in serie cu celelalte placi si astfel este alimentata prioritar, rezultand micsorarea timpului de incalzire cu pana la 25% , ajungandu-se la cresteri ale temperaturii de radiatie cu 50% pana la 100%(in functie de tipul de radiator).
Sunt echipate cu:
- aerisitor
- dopuri
- sistem de prindere
Puterea termica nominala este calculata la parametrii:90/70-20
Exponent termic: n=1.2776

calorifere din otel kermi

Datoritã preturilor în crestere continuã si a cerintelor cât mai exigente, utilizarea optimã a energiei a devenit o necesitate. Tehnologia modernã care pânã în prezent se putea realiza doar prin instalatii montate în centrala termicã sau pe acoperis (cazane în condensatie , panouri solare) , acum pot functiona eficient si prin intermediul unor corpuri de încãlzire amplasate în cãminul dvs. Kermi a fãcut un pas mare înainte în domeniul instalatiilor de încãlzire cu 25 de ani în urmã, când a dezvoltat corpurile de încãlzire de temperaturã scãzutã. Deasemenea introducerea tehnologiei de vopsire în douã straturi a fost un model urmat de colegii de bransã. Datoritã ideilor inovative Kermi a reusit sã punã bazele unor noi standarde în tehnoligia încãlzirii a zilelor noastre.calorifer din otel kermi x2calorifere de otel kermi x2

Therm X2 este primul si singurul corp de încãlzire prin intermediul cãruia se poate economisi energie si în acelasi timp se asigurã mai mult confort. Datoritã calitãtilor sale excepþionale a fost premiat de cãtre Forumul Energetic din Bayern.

În cazul corpurilor de încãlzire de pânã acum plãcile se încãlzeau simultan (în paralel), în cazul Therm X2 se va încãlzi prima datã elementul din fatã. Pe durata unei functionãri normale, plãcile din fațã se încãlzesc integral iar plãcile din spate abia se încãlzesc.

Astfel datoritã puterii în continuã crestere si capacitãþii de transfer termic, încãperea se va încãlzi foarte repede. În comparatie cu corpurile de încãlzire clasice, rezultatul este exceptional din mai multe puncte de vedere: Therm X2 a junge cu 25% mai repede la capacitatea de încãlzire maximã ; radiazã cu 100% mai multã cãldurã în timpul funcționãrii normale iar cheltuielile de încãlzire se reduc cu pânã la 11% datoritã ventilului special.calorifer otel x2

Principiul X2 al circuitului în serie în cazul Therm X2 are mai multe avantaje. Acest fapt este dovedit prin dinamica si prin timpul de reactie mult mai scurt al plãcilor. Precum aratã imaginile termografice, Therm X2 are o arie de actionare mult mai mare fatã de caloriferele standard. Plãcile se încãlzesc într-un timp minim iar capacitatea de încãlzire este extrem de crescutã.

Tehnologia inovativã asigurã confortul maxim în cãminul dumneavoastra la un consum minim de energie. Idei noi pentru satisfacerea noilor pretentii.

calorifere din otel termodinamic

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP 22
LUNGIME [MM] 1200 MM
PUTERE TERMICA LA DT=60 GRD C [W] 1442
TEMP. MAXIMA AGENT TERMIC TUR [°C] 110
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 13
VOLUM INTERIOR [L] 4.32
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
DISTANTA INTRE AXE [MM] 246 MM
INALTIME [MM] 300 MM
ADANCIME [MM] 100 MM
CULOARE ALB
MASA [KG] 20.15
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri