Acest website foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.   Accept utilizarea cookie-urilor
 0372 123 101
-

CADA ACRIL SENSO (FARA PANOU, FARA SUPORT), DREAPTA, L.150xA.100/70xH.46/62cm

Cod produs: 80CB0457
Producator: BELFORM PROD SRL
Garantie: Garantie conform facturii
Stoc limitat
Pretul este pe Bucata

599,00 LEI
Pretul include TVA

Cantitate:  Bucata


Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

Acelasi produs puteti sa il cumparati si in urmatoarele variante


©
Cada de baie rectangulara cu forma asimetrica partea dreapta, cu orificiu de preaplin si forma confortabila pentru spate. Este livrata fara panouri laterale si frontale si fara suport pentru cada. Diametrul orificiului de scurgere este de 40 mm.
*Privind frontal cada, scurgerea este pozitionata in partea dreapta, cu peretele lateral mare pozitionat in partea opusa scurgerii.

Specificatii tehnice

MODEL SENSO
LUNGIME [MM] 1,500
ADANCIME [MM] 460
LATIME [MM] 1,000
INALTIME [MM] 620
VOLUM APA [L] 200
MATERIAL ACRIL
CULOARE ALBA
MASA [kg] 24
Nu exista informatii.
1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.


Pentru a beneficia de baia perfectă avem nevoie de cada perfectă. Confecționată din acril sanitar și având un design deosebit, cada SENSO este alegerea pe care o căutăm! Se încadrează cu ușuință și în spații înguste și este prevăzută cu margini generoase pentru depozitarea produselor și obiectelor destinate băii.

Cu siguranță orice baie făcută în cada SENSO reprezintă un adevărat răsfăț. Confortabilă și rezistentă, cada va deveni curând punctul forte al încăperii de baie. Calitățile remarcabile ale căzii sunt date de materialul din care este confecționată.

Acrilul sanitar este un material ideal pentru cadă. La prima privire, sau atingere, acesta se simte mult mai plăcut decât alte tipuri de materiale, precum fonta. Spre deosebire de aceasta, acrilul, care este un tip de plastic, se simte mult mai cald la atingere. Nu este deranjant precum fonta care este mult prea rece. 

Fiind un material mai cald, acesta menșine temperatura ridicată a apei pentru mai mult timp, și nu permite răcirea prea rapidă a apei. Astfel, ne putem bucura de băi relaxante un timp mai îndelungat, fără neplăcuta senzație de apă rece.

Un alt plus al căzii SENSO este faptul că își menține culoarea albă fără probleme. Acrilul se întreține foarte ușor și are o suprafață mult mai netedă care nu permite depunerea calcarului. Astfel, nu ne vom confrunta cu petele galbene inestetice și nici nu va trebui să frecăm cada cu regularitate. Aceasta se curăță rapid cu produse speciale.

Acrilul sanitar este și foarte igienic, căci se curăță mult mai bine și mai ușor ca alte materiale. Astfel bacteriile sau microbii nu se vor înmulți, iar noi ne putem bucura de beneficiile unei băi calde ori de câte ori dorim. Cada SENSO este foarte rezistentă, fiind ideală pentru întreaga familie.