BUTELIE EGALIZARE CAZAN 50KW, Q=2,15MC/H, DN 80

Adauga un review

  • Cod produs: 37KB0001
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: AQUATHERM GMBH

840.00 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Butelia de egalizare a presiunii (BEP) este un tronson de conducta care uneste conductele de tur si retur din instalatie. Aceasta
are patru racorduri in linie. Are ca rol separarea hidraulica a circuitelor primar si secundar, pentru eliminarea influentei
reciproce a pompelor din cele doua circuite si impune ca pierderea de sarcina, in eventualitatea circulatiei agentului termic
prin butelie, sa fie neglijabila.
De regula se dimensioneaza cu metoda 3D (adica diametrul buteliei sa fie de 3 ori mai mare decat diametrul racorurilor tur/retur
primar/secundar. In acest fel vitezele in butelie sunt de 0, 04 - 0,05 m/s. In practica se admit si viteze mai mari de 0,1m/s.
Robinetul de golire si dezaeratorul nu sunt incluse

Mai multe

Specificatii tehnice

DEBIT MAXIM [M3H] 2.2
INALTIME TOTALA 480 MM
DIAMETRU BUTELIE [MM] 110
RACORD CIRCUIT PRIMAR TUR [mm] 40
RACORD CIRCUIT PRIMAR RETUR [mm] 40
RACORD CIRCUIT SECUNDAR TUR [mm] 40
RACORD CIRCUIT SECUNDAR RETUR [mm] 40
RACORD GOLIRE 20 MM
RACORD DEZAERATOR [MM] 20
MATERIAL PP-R
CULOARE VERDE
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri