BOILER ELECTRIC, STIEBEL ELTRON PSH TREND, 50L, 2000W

Adauga un review

 • Cod produs: 81BE0002
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: STIEBEL ELTRON

1,250.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Boiler electric, pentru producerea si acumularea apei calde menajere si pentru uz domestic.
Interiorul este protejat cu un strat de email, prevazut cu un anod de magneziu ce asigura protectia boilerului la coroziune.
Izolatia exterioara ii confera inertie termica ridicata, iar termostatul reglabil semnalizat cu LED, poate mentine o temperatura constanta timp indelungat.
Supapa de siguranta este inclusa in pachet.
Gradul de protectie, conform normelor europene, este IP 25

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Dacă aveți nevoie de un boiler de capacitate mare, care să asigure necesarul de apă caldă util pentru întreaga familie, atunci boilerul electric de 50 de litri de la STIEBEL ELTRON este produsul pe care îl căutați!

Acesta va furniza apa caldă pentru toate activitățile zilnice. Capacitatea ridicată a boilerului este suficientă pentru a permite utilizarea acestuia mai ales dacă sunteți o familie numeroasă. Nu va trebui să faceți rabat la timpul petrecut la duș, pentru ca și ceilalți să beneficieze de apa caldă. În special dimineața, când toată lumea se grăbește, este foarte neplăcut să constați că apa este prea rece pentru duș.

 

 

În perioadele reci, o baie caldă este nu doar foarte plăcută, dar și foarte sănătoasă. Aceasta ajută organismul să-și regleze temperatura interioară și îmbunătățește circulația sângelui. Cu boilerul de la STIEBEL ELTRON puteți beneficia de binefacerile unei băi calde ori de câte ori doriți. Apa caldă nu se va termina înainte de a începe baia, iar dvs veți putea fi liniștit că nu se va răci prea curând. Veți putea să vă relaxați și să vă bucurați de o baie caldă fără restricție la timp.

Boilerul este conceput pentru a enține apa caldă în interiorul cazanului la o temperatură constantă, multă vreme. În acest fel este reglat consumul de energie necesar. Acesta are prevăzut și un termostat reglabil cu LED, prin care puteți stabili temperatura optimă de funcționare. În funcție de anotimp, de perioadele când este mai cald sau mai frig, simțim nevoia de temperaturi diferite ale apei atunci când face duș sau baie. Cu ajutorul termostatului vă asigurați că dispuneți de temperatura ideală pentru dvs, ori de câte ori utilizați apa caldă.

Cu ajutorul termostatului încorporat va fi simplu de controlat și consumul pe care îl presupune. Veți reduce cheltuielile lunare și veți beneficia de confortul dorit, foarte simplu. Boilerul electric va mulțumi întreaga familie, fără să fie o povară privind consumul de energie. Bucurați-vă de confortul dorit, la prețuri accesibile și avantajoase!

 

Mai multe

Specificatii tehnice

PRODUCATOR STIEBEL ELTRON
CAPACITATE BOILER [L] 50
CLASA DE RANDAMENT ENERGETIC C
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 95
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 6
RACORD INTRARE [TOLI] 1/2 TOLI
RACORD IESIRE [TOLI] 1/2 TOLI
DIAMETRU [MM] 405 MM
PROFILUL DE SARCINA M
NIVEL PUTERE ACUS. INT. (LWA) [dB] 15 DB
ENERG. EL. CONSUM. (STAND-BY) [KWO] 0.73
CONSUM AN ENERG EL PREP ACM [kWh] 1386
MONTAJ VERTICAL
MODEL PSH 50 TREND
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE REZISTENTA ELECTRICA [W] 2000
INALTIME [MM] 897 MM
LATIME [MM] -
ADANCIME [MM] 410 MM
MASA [KG] 21.4
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri