BOILER ELECTRIC, ORIZONTAL, ATLANTIC O'PRO, 50L, 1500W

Adauga un review

480.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Boiler electric cu acumulare confectionat din otel, emailat la interior si izolat cu spuma de poliuretan de inalta densitate.
Anodul de magneziu este protejat de o rezistenta, ce are rolul de a neutraliza potentialele electrice din rezistenta pentru incalzire si boiler, crescand eficienta si durata de viata.
Gradul de protectie, conform standardelor europene, este IP 24 sau IP 25, printr-un ansamblu dielectric.
Este echipat cu termostat reglabil, semnalizat cu LED, anod de magneziu, difuzor pentru apa rece (pe intrare), colector de inox pentru apa calda (pe iesire), element de incalzire imbracat in cupru

Boilerul electric orizontal de la ATLANTIC EGIPT are o capacitate foarte mare de stocare a apei, ajungând la 50 de litri. Boilerul este special conceput pentru a consuma mai puțină energie spre deosebire de un boiler obișnuit, cu până la 25%. Nivelul maxim al temperaturii este de 65 de grade, care se poate obține după un interval de 40-100 de minute.

Mecanismul de funcționare al boilerului este prevăzut cu protecție specială prin care este asigurată fiabilitatea și eficiența acestuia. În acest fel boilerul nu riscă să se deterioreze cu ușurință și își poate menține funcționalitatea fără întrerupere pentru o perioadă foarte îndelungată de timp. Boilerul este dotat cu termostat reglabil prin care se permite ajustarea temperaturii apei în funcție de preferință sau de nivelul de consum pe care îl considerăm adecvat.

 

Din cauza capacității mari de stocare și a masei suplimentare, boilerul se montează orizontal pentru distribuția mai bună a greutății. Acest lucru ajută și din punctul de vedere al amenajării spațiului disponibil. Un boiler orizontal ocupă mai puțin spațiu din înălțimea camerei unde este instalat, ceea ce poate fi un avantaj dacă nu dispunem de suficient loc.

Boilerul este foarte simplu de utilizat. După instalare acesta va funcționa în permanență astfel încât vom dispune de apă caldă la orice oră dorim. Capacitatea destul de mare a boilerului îl face să fie o alegere potrivită pentru o familie ceva mai numeroasă. Prin limitarea temperaturii maxime admise, boilerul poate furniza apa caldă pentru mai multe activități desfășurate consecutiv, apa menținându-și constantă temperatura pentru mai mult timp. Astfel, se pot realiza mai multe dușuri succesive, fără să așteptăm mult timp pentru ca apa să revină la temperatura dorită.

Mai multe

Specificatii tehnice

PRODUCATOR ATLANTIC EGIPT
CAPACITATE BOILER [L] 50
CLASA DE RANDAMENT ENERGETIC C
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 65
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 6
RACORD INTRARE [TOLI] 1/2 TOLI
RACORD IESIRE [TOLI] 1/2 TOLI
DIAMETRU [MM] 433 MM
PROFILUL DE SARCINA M
NIVEL PUTERE ACUS. INT. (LWA) [dB] 15 DB
ENERG. EL. CONSUM. (STAND-BY) [KWO] 1.1
CONSUM AN ENERG EL PREP ACM [kWh] 1428
MONTAJ ORIZONTAL
MODEL O'PRO HORIZONTAL
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE REZISTENTA ELECTRICA [W] 1500
INALTIME [MM] 560 MM
LATIME [MM] -
ADANCIME [MM] -
MASA [KG] 16
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri