BOILER CU DOUA SERPENTINE, CLASA A, TESY, 200L

Adauga un review

 • Cod produs: 81BT0152
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: TESY

2,400.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Boiler din otel echipat cu doua serpentine, destinat prepararii apei calde menajere. Rezervorul si serpentinele sunt emailate la interior pentru protectia impotriva coroziunii.
Izolatia este de tip spuma poliuretan fara CFC cu invelis exterior din PVC.

Boilerul vine echipat cu:
-anod de magneziu pentru protectie la coroziune
-racord senzori pentru masurarea temperaturii apei din boiler
-termometru pentru citirea temperaturii
-supapa siguranta
-racord rezistenta electrica
-flansa laterala ce foloseste la revizia si curatarea boilerului
-racord recirculare

Boilerul emailat TESY cu două serpentine reprezintă o inovație în materie de încălzire termală, care asigură încălzirea unei cantități ridicate de apă. Boilerul este dotat cu un rezervor cu capacitate de 200 de litri, fiind recomandat pentru locuințele de mari dimensiuni, unde locuiesc un număr relativ crescut de persoane.

Inovația boilerului constă în faptul că este conceput pentru a reduce consumul de energie, prevenind risipa de energie. Acesta face parte din clasa A de energie, care este cea mai mare clasă în clasamentul consumatorilor casnici mari de energie. Astfel prin utilizarea boilerului TESY vom putea ține sub control consumul lunar de energie, evitând consumul inutil.

Boilerul se montează la nivelul pardoselii, din cauza dimensiunilor mari. Instalarea se realizează de personal autorizat, respectându-se toate regulile prevăzute în manualul de instrucțiuni.

Putem racorda boilerul și la surse alternative de energie. În acest fel putem salva o mare parte din energia necesară încălzirii apei și vom beneficia de costuri mult mai scăzute la facturile pentru energie. Acesta este compatibil cu sisteme de panouri solare sau alte tipuri de sisteme care folosesc surse de energie regenerabilă.

Boilerul TESY oferă o multitudine de avantaje prin care putem realiza economii substanțiale de energie. Acesta funcționează cu un consum redus de energie și poate fi integrat într-un circuit de încălzire bazate pe surse neconvenționale și regenerabile de energie. Este ideal pentru familiile numeroase sau pentru locuințele cu mulți locuitori, asigurând necesarul de apă caldă pentru activitățile cotidiene curente.

 

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND TESY
TIP CONSTRUCTIV BOILER CU DOUA SERPENTINE
MONTAJ PARDOSEALA
MODEL EV 7/5S2 200 65
VOLUM [L] 200
VOLUM ACM [L] 192
CLASA DE EFICIENTA A
PIERDEREA DE CALDURA [W] 44
TEMP. MAXIMA BOILER [°C] 95
PRESIUNE MAXIMA BOILER [BAR] 8
SUPRAF. SCH. CALDURA SER. SUP. [MP] 0.54
SUPRAF SCHIMB CALDURA SERP INF [MP] 0.75
DEBIT ACM LA DT=35 GRD [LMI] N/A
RACORD INTRARE APA RECE [TOLI] 1
RACORD IESIRE ACM [TOLI] 1
RACORD INTRARE SERP. SUP. [TOLI] 1
RACORD IESIRE SERP. SUP. [TOLI] 1
RACORD INTRARE SERP. INF. [TOLI] 1
RACORD IESIRE SERP. INF. [TOLI] 1
RACORD GOLIRE [TOLI] -
INALTIME [MM] 1274
DIAMETRU EXTERIOR [MM] 650
GROSIME IZOLATIE [MM] 75
MASA [KG] 73
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri