BEC LED G9 Ø16x59MM 4W 220V LUMINA RECE

Adauga un review

13.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Becul LED reprezinta o alternativa la becurile incandescente sau fluorescente, caracterizat de durata de viata mai mare, rezistenta la socuri si vibratii, eficienta si consum redus de energie. LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Tehnologia ledurilor reprezintă cea mai inovatoare soluție în materie de iluminat. Becurile led sunt foarte versatile și au avantaje net superioare oricăror alte dispozitive pentru iluminat.

Ce sunt ledurile?

Ledurile sunt diode semiconductoare care generează lumină. LED-ul creează lumina printr-un “proces rece”. Acest aspect este foarte important, căci înseamnă că becurile led sunt foarte eficiente. Becurile incandescente luminează în urma unui proces termic prin care filamentul devine incandescent. Pentru a produce lumină, aceste becuri au nevoie de o temperatură foarte ridicată, astfel energie primită va fi convertită în mare parte în căldură, ajungând ca doar o mică parte să fie transformată în lumină propriu-zisă. Acest tip de becuri sunt foarte ineficiente și au consum ridicat de energie.

Ce calități oferă ledurile?

Ledurile oferă foarte multe beneficii, fiind considerate cele mai bune surse de iluminat. Au consum foarte mic de energie și durată mare de viață. Un bec led va consuma cu până la 80% mai puțină energie decât un bec obișnuit, iar durata întrebuințării acestuia poate ajunge până la 100.000 de ore. Investiția în becuri led este foarte rentabilă și sigură. Becul led nu se strică precum un bec normal, care are un mod imprevizibil de funcționare. Ledurile nu se sparg și nu explodează. Funcționarea acestora nu depinde de numărul aprinderilor și nu afectează durata lor de viață.

Deteriorarea ledurilor de face treptat în timp, prin scăderea intensității luminoase. După aproximativ 100.000 de ore de utilizare, ledurile pot pierde până la 30% din gradul de luminozitate, fără ca acest lucru să presupună nefuncționalitatea lor.

Ledurile nu reprezintă nici un fel de pericol pentru săcătatea noastră sau a mediului înconjurător. Sunt cele mai ecologice dispozitive de iluminare, având consumul cel mai mic. Ledurile nu conțin mercur, iar datorită rezistenței ridicate ledurile nu prezintă risc de accidentare.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BEC LED
BRAND VOLTALED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 4 W
LUMINA RECE
INTENSITATEA LUMINOASA 230 LM
TEMP. DE CULOARE 6500 K
DIMABIL NU
DURATA DE VIATA 30000 H
SOCLU G9
UNGHI 360 °
GRAD DE PROTECTIE IP20
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri