BEC LED E27 G60 Ø60x110MM 4W 230V LUMINA CALDA

Adauga un review

13.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Pretul include taxa verde: 0.28 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Bec LED, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta, unde aproape 90% din energie este utilizata pentru a incalzi filamentul pana la incandescenta. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu incandescenta (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Dacă dorim iluminat de calitate și consum redus de energie, atunci becul led cu putere de 4W este soluția ideală pentru locuința noastră. Tehnologia led reprezintă o inovație în materie de producere a luminii artificiale, oferind o serie de beneficicii care o fac să fie în topul opțiunilor privind sursele de iluminat.


Ledurile sunt diode semiconductoare care emit lumină. Performanțele acestora au fost îmbunătățite de-a lungul timpului, ajungându-se în zilele de azi ca acestea să fie foarte versatile și simplu de utilizat. Ledurile pot înlocui absolut orice alte surse de iluminat, găsindu-se în orice formă, de la simplul bec, la spoturi, tuburi, benzi, lămpi sau proiectoare.


Ledurile consumă foarte puțină enegie și sunt atât de eficiente deoarece produc lumina la rece. Acesta lucru face ca energia să nu fie risipită sub formă de căldură, ci să fie folosită aproape integral pentru generarea luminii. La polul opus se află becurile incandescente care irosesc până la 90% din energie sub formă de căldură, iar doar 10% ajung să fie utilizați pentru scopul de a produce lumina.


Deoarece nu se încing, ledurile sunt mult mai rezistente și durabile. Becul led este acoperit cu o sticlă care nu se sparge, fiind confecționată dintr-un plastic mai dur și mai gros. Astfel nu vom avea neplăceri precum tăierile accidentale și nici nu trebuie să fim extra precauți. Durata de viață foarte ridicată întrece pe cea a oricăror alte modalități de iluminat, căci ledurile își pierd în timp doar din intensitatea luminoasă, rămânând funcționale.


Ledurile sunt nu doar economice și rentabile, dar și foarte ecologice. Preocuparea pentru un mediu mai sănătos și mai curat a devenit o necesitate, iar ledurile sunt soluția cea mai bună pentru menținerea unui nivel scăzut al poluării.

 
Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BEC LED
BRAND VOLTALED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 4 W
LUMINA CALDA
INTENSITATEA LUMINOASA 400 LM
TEMP. DE CULOARE 3000 K
DIMABIL NU
DURATA DE VIATA 30000 H
SOCLU E27
UNGHI 220 °
GRAD DE PROTECTIE IP20
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri