BEC LED E27 A65 65X130MM 14-15W 230V LUMINA CALDA

Adauga un review

11.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Bec LED, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta, unde aproape 90% din energie este utilizata pentru a incalzi filamentul pana la incandescenta. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu incandescenta (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Înlocuind becurile obișnuite cu leduri putem reduce consumul energetic alocat iluminatului cu până la 80%. Ledurile sunt foarte eficiente, ecologice și sigur de utilizat, fiind cea mai bună opțiune comparativ cu oricare alte surse de iluminat.

Ledurile au foarte multe calități date de tehnologia diodelor semiconductoare, prin care este produsă lumina la rece, fără aport de căldură. Ledurile au o eficiență energetică foarte ridicată, cu un consum modic de energie. Ledurile utilizează energia primită pentru a produce lumină, fără să o risipească. La polul opus se află becurile incandescente, care sunt cele mai ineficiente surse de lumină, utilizând doar 10% din energie pentru producerea luminii.

Durata de viață a ledurilor o depășește de câteva ori pe cea a oricăror alte becuri. Ledurile pot funcționa până la 50.000 de ore, după care își pierd 10% din intensitatea luminoasă. Acest lucru înseamnă că ledurile rămân funcționale și nu strică definitiv. U bec incandescent are o durată de viață ce ajunge pâmă la 2000 de ore, iar tuburile fluorescente pot dura între 12.000 și 15.000 de ore.

Ledurile nu sunt casabile sau fragile și rezistă fără probleme la lovituri și căzături. Durata lor de viață nu depinde de numărul de aprinderi sau de stingeri. Sunt sigur de utilizat și nu reprezintă nici un fel de pericol. Nu conțin mercur sau vreo altă substanță toxică și nu reprezintă nici un pericol dacă se află în preajma copiilor.

Prin înlocuirea becurilor obișnuite cu becuri led putem reduce considerabil consumul de energie și emisiile poluante. Ledurile ajută la protejarea mediului, fiind alternativa cea mai ecologică dintre toate celelalte surse de iluminat. Lumina generată de leduri este mult mai benefică pentru sănătatea noastră, deoarece nu emite radiații și nu obosește privirea, fiind asemăătoare luminii naturale.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BEC LED
BRAND VOLTALED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 15 W
LUMINA CALDA
INTENSITATEA LUMINOASA 1500 LM
TEMP. DE CULOARE 2700 K
DIMABIL NU
DURATA DE VIATA 20000 H
SOCLU E27
UNGHI 200 °
GRAD DE PROTECTIE IP20
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri