BEC LED E27 A65 60X130MM 15-17W 230V LUMINA RECE

(2) Adauga un review

11.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Bec LED, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta, unde aproape 90% din energie este utilizata pentru a incalzi filamentul pana la incandescenta. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu incandescenta (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Tehnologia surselor de iluminat a evoluat foarte mult, iar în present sunt căutate acele soluții care să folosească energia cât mai eficient și care să reducă consumul. Becurile cu LED sunt ideale pentru iluminarea propice a casei, având un randament foarte mare și un consum mult redus.

Avantajele utilizării corpurilor de iluminat din LED sunt incontestabile. În primul rând acestea sunt mult mai eficiente în utilizarea energiei electrice față de sursele cu incandescență. Pierderile de energie sunt mult diminuate, astfel consumul de energie este mult mai mic. Becurile cu led sunt ideale pentru a face economie la curent, fiind o investiție foarte rentabilă.

Un alt aspect semnificativ privind tehnologia led, este că are o durată de viață foarte mare. Led-urile au durată de viață, ținând cont de degradarea nivelului de iluminare, între 35.000 și 100.000 de ore. Aceasta depășește cu mult durata de viață a corpurilor de iluminat cu incandescență, 1.000-2.000 ore, sau a celor fluorescente, 8.000-15.000 ore. Beneficiile pe termen lung sunt net superioare față de sursele de lumină tradiționale. În plus acestea sunt mult mai rezistente la zgărieturi, vibrații sau modificări de temperatură, fiind deci mult mai fiabile.

Led-urile au o caracteristică aparte care le face foarte practice. Acestea pot emite direcțional lumina, nu în toate direcțiile precum celelalte surse. Acest fapt ajută la utilizarea luminii strict pentru locurile unde ea este necesară, fără risipă inutilă. Efectul vizual este de asemenea mult mai deosebit, existând posibilitatea iluminării în moduri mult mai diverse. Forma compactă și dimensiunile reduse ale acestora le fac ideale pentru a fi utilizate în soluții inovative de design.

Becurile cu led sunt ideale pentru a fi controlate de dispozitive electronice pentru a ajusta nivelul de lumină sau caracteristicile de culoare. În acest fel se poate crea o atmosferă mult mai plăcută și interesantă în interiorul casei dvs.

O soluție invatoare, ecologică și economică, becul cu led este perfect pentru a ilumina casa în modul pe care îl doriți!

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BEC LED
BRAND VOLTALED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 15 W
LUMINA RECE
INTENSITATEA LUMINOASA 1500 LM
TEMP. DE CULOARE 6400 K
DIMABIL NU
DURATA DE VIATA 20000 H
SOCLU E27
UNGHI 200 °
GRAD DE PROTECTIE IP20
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (2 review-uri)

Adaugă un review