BEC LED E14 R50 Ø50X88MM 5W 230V LUMINA CALDA

(1) Adauga un review

8.39 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Bec LED, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta, unde aproape 90% din energie este utilizata pentru a incalzi filamentul pana la incandescenta. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu incandescenta (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Becul cu leduri cu putere de 6W reprezintă alternativa cea mai eficientă pentru iluminatul interior. Tehnologia led oferă o mulțime de beneficii și este cea mai avantajoasă modalitate pentru iluminat.

Eficiență energetică.

Ledurile sunt cele mai eficiente surse de iluminat. Ledurile produc lumina la rece, adică fără să utilizeze căldură. Acest lucru înseamnă că ledurile utilizează energia aproape integral pentru a genera lumină și nu o risipesc sub formă de căldură.

Randament luminos ridicat.

Ledurile produc lumină cu o intensitate foarte ridicată raportată la puterea utilizată. Randamentul luminos se referă la concentrația de lumină, măsurată în lumeni, care este emisă pentru un Watt. Ledurile pot ajunge la o concentrașie de 10 ori mi mare față de un bec incandescent și de 4-5 ori mai mare față de un bec economic.

Durată de viață foarte mare.

Un bec led durează între 50.000 și 100.000 de ore. Un bec incandescent ajunge până la 2000 de ore, iar un bec fluorescent oate dura până la 15.000 de ore. Ledurile nu se strică precum becurile normale, ci iși pierd din intensitatea luminoasă după o anumită perioadă, rămânând funcționale în continuare.

Rezistență și fiabilitate.

Becul led nu se sparge deoarece este acoperit cu o sticlă mult mai rezistentă, care nu este casabilă. Ledurile sunt sigur de utilizat, nu conțin substanțe toxice și nu emit radiații infraroșii sau UV.

Prietenoase cu mediul înconjurător.

Ledurile nu poluează. Folosirea ledurile contribuie la reducerea emisiilor poluante și a cantități de deșeuri. Ledurile nu afectează mediul înconjurător sau sănătatea noastră deoarece nu conțin mercur sau alte metale nocive.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BEC LED
BRAND VOLTALED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 6 W
LUMINA CALDA
INTENSITATEA LUMINOASA 350 LM
TEMP. DE CULOARE 4500 K
DIMABIL NU
DURATA DE VIATA 20000 H
SOCLU E14
UNGHI 120 °
GRAD DE PROTECTIE IP20
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

1.00 (1 review)

Adaugă un review