BATERIE TERMOSTATATA GROHTHERM 800 PT CADA/DUS, CROM (FARA FURTUN SI TELEFON DUS)

Adauga un review

  • Cod produs: 44G34567
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GROHE

880.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Baterie termostatata pentru cada/dus, montare pe perete.
Caracteristici:
- Suprafata cromata GROHE StarLight;
- GROHE TurboStat cartus compact cu termoelement din ceara. Reactioneaza instantaneu la schimbari ale presiunii apei.
- GROHE SafeStop - oprire de siguranta la 38 grd C;
- GROHE EcoJoy tehnologie de economisire a apei fara a afecta eficienta dusului;
- EcoButton Manerul pentru volumul de apa se opreste la 50% din debit. Pentru a creste debitul de apa peste acest prag se apasa
butonul situat pe manerul pentru volum;
- Comutator automat blocabil cada/dus;
- Garnitura ceramica 1/2 toli, 180 grd C;
- Scurgere dus inferioara 1/2 toli;
- Aerator;
- Supapa integrata contra reflux;
- Filtru impuritati;
- Conexiuni excentrice;
- Presiune minima recomandata 1 bar

baterie termostata grohtherm 800

Grohe duce conceptul de duș la un nivel inteligent prin gama de baterii termostatate Grohtherm 800. Inovațiile tehnologice se întrunesc într-un mod spectaculos, pentru a oferi un produs perfect. Niciun detaliu nu este omis, totul fiind integrat într-un concept desăvârșit, menit să satisfacă gusturile și pretențiile noii generații.

Bateria termostatată pentru cadă/duș este de departe alegerea ideală pentru orice baie. Designul rafinat și minimalist al bateriei, proiectat pentru a conferi o notă de originalitate băii, denotă gusturile impecabile și aspirațiile înalte ale omului contemporan. Accentul cade pe funcționalitate și eficiență, nimic nefiind lăsat la voia întâmplării.

De la tehnologia Grohe EcoJoy, până la tehnologia EcoButton și SafeStop, vom avea parte de o nouă dimensiune a dușului. Confortul este prioritar, astfel că totul are în vedere oferirea celei mai bune funcționări, însă într-un mod cât se poate de natural. Temperatura apei este menținută la un nivel ideal, precum într-un echilibru desăvărșit, fără fluctuații și modificări de ritm. Dacă temperatura depășește 38 de grade, butonul SafeStop oprește dușul, reducând astfel consumul excesiv de energie.

Bateria este concepută pentru a se plia exact pe nevoile noastre. Apa își menține temperatura constantă, oferind o senzația foarte confortabilă. Aeratorul EcoJoy ne ajută să reducem volumul apei fără să ne fie afectată calitatea dușului. Ca prin magie, utilizând o cantitate mai mică de apă vom beneficia de o presiune mare a apei. În plus, butonul EcoButton poate reduce cu 50% volumul apei, pentru a răspunde și nevoilor de ecologizare a mediului.

Strălucirea suprafeței cromate dată de tehnologia StarLight este garanția durabilității și rezistenței bateriei. Dușul oferit de bateria Grohtherm 800 este incomparabil, adaptându-se perfect necesităților oricui.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE CADA/DUS
BRAND GROHE
SERIE GROHTHERM
MODEL FARA FURTUN DUS
MONTAJ PE PERETE
ACTIONARE MONOCOMANDA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE CU TERMOSTAT
DIVERTOR DA
DEBIT MAXIM 25 L/MIN
DIAMETRU CARTUS [MM] N/A
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
LUNGIME [MM] 188 MM
INALTIME [MM] 70 MM
DISTANTA INTRE RACORDURI 150 MM
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri