BATERIE SOLARA REINCARCABILA LITHIUM 2.4 kWh 48V 50A LiFePO

Adauga un review

8,699.99 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Garantie 60 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Bateriile Phantom-s pentru stocare energie din sursa fotovoltaica, bazate pe tehnologia litiu-fier-fosfat (LiFePO4), fac parte
din a doua generatie de baterii produse de Pylon Technology care inglobeaza intr-un singur modul celule litiu si sistem de
managment al bateriei(Battery Management System - BMS).
Bateriile sunt modulare si permit montarea in paralel a mai multor unitati, avand incluse toate accesoriile de conectare si
montaj. De asemenea, dimensiunea standand permite montarea in unitati rack 19.
Tehnologia LiFePO4 sau LFP este considerata cea mai stabila si sigura tehnologie disponibila in acest moment in special pentru
zonele climatice unde tempraturile depasesc 40C, reprezentand alternativa ideala pentru inlocuirea acumulatorilor traditionali.
Bateriile solare Phantom-s se diferentiaza de alte produse prin densitatea mare de putere, lipsa efectului de memorie si
pierderi reduse de curent in perioada in care bateriile nu sunt in uz. Aceste caracteristici sunt ideale pentru limitarea
pierderile de energie.
Avantaje:
-Peste 6000 de cicluri incarcare/descarcare la DoD 80%;
-Design modular stocare 2,4kWh pe modul;
-Sistem de fixare simplu care permite instalare usoara si rapida;
- Greutate scazuta;
- Incarcare rapida;
- Dimensiuni reduse;
- Tehnologie sigura si stabila;
-BMS inclus(Battery Management System) :
BMS - Functii de protectie: Supratensiune, Supracurent, Scurtcircuit, Temperatura, Polaritate, Incarcare/Descarcare;
BMS Functii de monitorizare: Stare celule litiu, Incarcare, Curentul de incarcare/descarcare;
-Certificari: TUV / CE / UN38.3 / TLC

Pylon Technologies, Co. Ltd, infiintata in anul 2009, este una dintre primele companii care produce sisteme de stocare pentru aplicatii fotovoltaice si baterii de stocare pentru autovehicule electrice, utilizand tehnologia litiu-fier-fosfat (LiFePO4). Pylon Technologies este atat un integrator de sisteme de stocare dar si producator de celule litiu si BMS – Battery Management System, fiind printre putinele companii care are lantul industrial complet de productie a bateriilor LiFePO4.

Bateriile Litiu Ion sunt disponibile pe piata inca de acum 10 – 15 ani si au devenit rapid foarte utilizate in aparatele electronice de larg consum datorita greutatii reduse si a densitatii mari de putere.

Aceste avantaje au determinat producatorii de masini electrice sa apeleze la aceasta solutie iar in cazul sistemelor de energie regenerabila, utilizarea bateriilor litiu ion pentru stocarea energiei electrice a devenit deja o alegere fireasca.

Bateriile Litiu Ion au o serie de avantaje fata de bateriile clasice AGM sau Gel : au dimensiuni reduse  si sunt mult mai usoare pentru aceeasi capacitate de stocare dar in acelasi timp pot fi descarcate pana la 80% din capacitatea totala fara a compromite durata de viata. Mai mult, bateriile litiu pot fi reincarcate rapid fara sa fie avariate in timpul proceselor de incarcare-descarcare, reprezentand un avantaj imens in utilizarea tehnologiilor cu litiu de catre constructorii de masini electrice si de catre dezvoltatorii de sisteme fotovoltaice cu solutie de stocare energie inclusa.

Pentru utilizarea in sistemele fotovoltaice hibride si off-grid,densitatea mare de putere a bateriilor litiu inseamna ocuparea unui spatiu mult mai mic intr-o cladire iar preechiparea cu setul complet de cabluri inseamna reducerea costurilor de instalare in comparatie cu solutiile de stocare clasice. In plus, nu sunt genarate emisii de gaze volatile in timpul proceselor de incarcare-descarcare, astfel bateriile pot fi amplasate in cladire fara sa fie necesara utilizarea unor sisteme de ventilare speciale.

Bateriile Phantom-S pentru stocare energie din sursa fotovoltaica, bazate pe tehnologia litiu-fier-fosfat (LiFePO4), fac parte din a doua generatie de baterii produse de Pylon Technology care inglobeaza intr-un singur modul celule litiu si sistemde managment al bateriei (Battery Management System – BMS).

Bateriile sunt modulare si permit montarea in paralel a mai multor unitati, avand incluse toate accesoriile de conectare si montaj. De asemenea, dimensiunea standand permite montarea in unitati rack 19”.

Tehnologia LiFePO4 sau LFP este considerata cea mai stabila si sigura tehnologie disponibila in acest moment in special pentru zonele climatice unde temperaturile depasesc  40°C, reprezentand alternativa ideala pentru inlocuirea acumulatorilor traditionali. 

Bateriile solare Phantom-S se diferentiaza de alte produse prin densitatea mare de putere, lipsa efectului de memorie si pierderi reduse de curent in perioada in care bateriile nu sunt in uz. Aceste caracteristici sunt ideale pentru limitarea pierderile de energie.

Mai multe

Specificatii tehnice

TENSIUNE NOMINALA 48 V
CAPACITATE NOMINALA 50 AH
CAPACITATE NOMINALA(KWH) 2,4 KWH
DOD [%] 80
CAPACITATE REALA(KWH) 2 @DOD 80% KWH
CICLURI INCARCARE/DESCARCARE >6000 @DOD 80%, 25°C
TENSIUNE DE INCARCARE 52.5 – 54 V
TENSIUNE DE DESCARCARE 45 – 54 V
CURENT MAXIM DE INCARCARE 100 (2C) @1MIN A
CURENT MAXIM DE DESCARCARE 100 (2C) @1MIN A
TEMP. DE LUCRU [ºC] 0 - 50 °C
DIMENSIUNI EXTERIOARE 445 X 428 X 97,5 MM
GREUTATE 24 KG
PORT DE COMUNICARE RS232, RS485, CAN
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri