BATERIE SENSOR PT LAVOAR, CU FOTOCELULA, 6V (4x1.5AA), CROM (fara ventil)

Adauga un review

1,490.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Baterie cu sensor din gama SENSOR, cu fotocelula si maner de selectare a apei reci/calde, pentru lavoar.
Seria SENSOR REMER se distinge prin eleganta si performanta.
Sensorul este alimentat cu 4 baterii 1.5 V de tip AA cu durata de viata intre 2 si 3 ani si are raza de actiune de 10 cm.
Bateria este fabricata din alama cromata si este conforma cu UNI EN 248.
Produsul include si 2 robineti sublavoar, cu filtru (fara valve anti-retur), de x.
Pentru presiune mai mare de 5 bar trebuie instalat un reductor de presiune.
Produsul nu include ventil

Pentru a evita consumul excesiv de apă, Romstal a conceput bateria pentru lavoar din gama SENZOR care este dotată cu fotocelulă. Bateria cu fotocelulă oferă o multitudine de avantaje, fiind o aoluție perfectă în special pentru toaletele publice.

Este sigur de folosit și mult mai igienică. Bateria cu fotocelulă limitează contactul cu suprafața acesteia. Pentru a o porni este suficient să trecem mâna prin raza de acțiune a fotocelulei, iar apa va începe să curgă. În acest fel nu mai este necesar să atingem bateria, ceea ce înseamnă un grad înalt de igienă. Băile care sunt frecventate de mai multe persoane, precum cele din clădiri publice, au nevoie de măsuri suplimentare pentru asigurarea igienei corspunzătoare. Prin intermediul bateriei pentru lavor SENZOR sunt evitate toate riscurile privind răspândirea germenilor, iar sănătatea publică nu are de suferit.

Este foarte ușor de folosit, căci funcționează automat. Apa începe să curgă în momentul activării prin trecerea mâinii prin fața fotocelulei, oprindu-se singură după câteva secunde. Spre deosebire de modelele clasice de baterii, bateria cu fotocelulă prezintă un risc foarte scăzut de funcționare defectuoasă, astfel că nu reprezintă vreau pericol pentru inundarea băii.

Bateria cu fotocelulă are un rol important în reducerea consumului inutil de apă. Acest lucru se petrece cu predilecție atunci când e vorba de băile publice, unde există tendința de a utiliza mai multă apă decât este necesar. Cu ajutorul bateriei cu fotocelulă se poate controla mult mai ușor cantitatea de apă întrebuințată, ceea ce o face să fie un produs mult mai ecologic și economic.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE LAVOAR
BRAND REMER
SERIE SE 14
MODEL FARA VENTIL
MONTAJ PE LAVOAR
ACTIONARE FOTOCELULA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
CLASA DE EFICIENTA N/A
DEBIT MAXIM N/A
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
LUNGIME [MM] 145 MM
INALTIME [MM] 210 MM
RACORDURI FLEXIBILE [MM] N/A
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri