BATERIE LAVOAR, INALTA, FROMAC STERLING, BRONZ, 3.8L/MIN

Adauga un review

750.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

bronz

Caracterizate prin designul deosebit și inovațiile privind reducerea cantității de apă utilizată, produsele din gama STERLING, marca FROMAC, sunt o adevărată încântare în casa oricui. Bateria pentru lavoar de culoarea bronzului din gama STERLING îmbină frumusețea liniilor clasice cu funcționalitatea într-un produs de calitate excepțională.

Bateria este tip gât de lebădă, fiind concepută pentru a vă ușura modul de utilizare al lavoarului. Gâtul acesteia are o înălțime de 20 cm, ceea ce permite un spațiu suficient pentru spălare și lejeritate în utilizare. Forma este foarte comodă și nu deranjează atunci când bateria este întrebuințată, fie pentru spălatul mâinilor, al feței sau al danturii.

Gama STERLING se remarcă prin elementele de pornire/oprire separate pentru apă rece și caldă. Acestea au o formă clasică, care conferă eleganță și distincție încăperii. Simplitatea designului se potrivește oricărui stil de baie, adăugând un plus de frumusețe încăperii. Cu siguranță bateria va atrage atenția în mod plăcut și va impregna băii somptuozitate și rafinament.

Bateria este confecționată respectând principiile de economisire a apei, care caracterizează produsele FROMAC. Prevăzută cu aerator special, bateria oferă o eficiență ridicată privind consumul de apă, ajutându-vă să salvați cu până la 30% din cantitatea necesară de apă. Aeratorul este conceput pentru a micșora debitul apei, fără să afecteze calitatea fluxului necesar de apă.

Astfel de fiecare dată când utilizăm robinetul vom beneficia de aceiași senzație ca în cazul unui debit normal, doar că va fi redus cu 30%. Inovațiile aduse garantează calitatea funcționalității, în timp ce sunt respectate principiile și standardele ecologice. Pornind de la cele mai mici și banale gesturi, putem face diferențe remarcabile. Salvarea unei părți consistente din cantitatea de apă utilizată ajută la crearea unui mediu mai curat și unui viitor fără poluare.

Economia de apă are consecințe nu doar asupra mediului, ci și asupra cheltuielilor lunare pentru facturi. Investiția în bateriile STERLING este foarte avantajoasă datorită inovațiilor și calității acestora. Fără să facem nici un rabat de la confortul necesar, putem beneficia de reduceri consistente la costurile lunare.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE LAVOAR
BRAND FROMAC
SERIE STERLING
MODEL FARA VENTIL
MONTAJ PE LAVOAR
ACTIONARE DUBLA COMANDA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE BRONZ
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
CLASA DE EFICIENTA A++
DEBIT MAXIM 3.8 L/MIN
DIAMETRU CARTUS [MM] N/A
RACORD [TOLI] 3/8 TOLI
LUNGIME [MM] 190 MM
INALTIME [MM] 200 MM
RACORDURI FLEXIBILE [MM] 350
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri