BATERIE LAVOAR, DE PERETE, RIK

Adauga un review

225.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Baterie pentru spalator.
Caracteristici:
- limitator de debit reglabil cu indicator albastru/rosu;
- ornamente metalice;
- set de racordare si montaj;
- pipa tubulara pivotanta

Bateria pentru chiuveta de la bucătărie trebuie să fie ușor de manevrat și comod de folosit, întocmai precum este bateria RIK. Aceasta se montează pe perete, ceea ce ne permite amplasarea acesteia în cel mai convenabil punct, la înălțimea pe care o considerăm cea mai potrivită.

Bateria cu monocomandă RIK ne permite să spălăm foarte lejer vesela din chiuvetă, fără a ne crea vreun disconfort. Pipa lungă poate fi ajustată și manevrată în orice direcție, ceea ce ne permite să avem mai mult spațiu de manevră.

Finisajul cromat asigură protecție foarte eficientă contra oxidării și coroziunii, conferindu-i simultan și strălucire de durată. Suprafața cromată este foarte igienică, împiedicând răspândirea bacteriilor. Este foarte rezistentă și se nu se deteriorează cu ușurință, având protecție împotriva depunerilor.

Un alt avantaj prin care se remarcă bateria RIK este debitul redus al apei. Prin utilizarea acesteia vom evita risipa de apă și costurile piperate la factura de apă și energie.

Reglarea temperaturii și a debitului apei se face foarte simplu și rapid cu ajutorul mânerului prevăzut cu limitator de debit. În acest fel putem control precis catitatea de apă utilizată, pentru a dispune de cel mai înalt grad de confort.

Bateria RIK este concepută pentru a ne ușura munca în bucătărie. Este foarte practică și simplu de folosit, fiind gândită pentru a nu incomoda în timpul folosirii și pentru a fi ușor de manevrat. Aceasta oferă spațiu generos pentru a putea spăla cu ușurință oricâte vase avem. Montarea pe perete ne ajută să îi găsim locul potrivit în cel mai optim punct.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE LAVOAR
BRAND ROMSTAL
SERIE RIK
MODEL FARA VENTIL
MONTAJ PE PERETE
ACTIONARE MONOCOMANDA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
CLASA DE EFICIENTA A++
DEBIT MAXIM 3.8 L/MIN
DIAMETRU CARTUS [MM] N/A
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
LUNGIME [MM] 240 MM
INALTIME [MM] 186 MM
DISTANTA INTRE RACORDURI 150 MM
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri