BARA DE COMANDA 8 CANALE, 230V, 50-60 Hz, 5,5 VA, IP 30

Adauga un review

  • Cod produs: 42620582
  • Parteneri Romstal: +
  • Producator: CALEFFI

770.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Pretul include taxa verde: 0.50 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Bara de comanda ce poate gestiona 8 canale independente controlate de aceleasi termostate de zona, pentru un numar maxim de doua actuatoare pe canal

Funcție
Bara de comanda este folosita pentru a racorda rapid și sigur cablurile electrice care conectează capetele electrotermice cu termostatele de cameră, în interiorul casetei cu colectorul de distributie.
Barele de comandă CALEFFI  42620582 si 42620542 gestioneaza 4 sau 8 canale independente controlate de mai multe termostate de zona.

Încălzirea prin pardoseală presupune un anumit tip de instalație ce necesită dispozitive speciale pentru reglajul și echilibrarea sistemului. Cu ajutorul barei de comandă pentru 8 canale de la CALEFFI este simplu să controlați parametrii de funcționare ai sistemului pentru a beneficia de climatul ambiental dorit.

Avantajele acestui tip de încălzire sunt numeroase din multe puncte de vedere. În primul rând presupune un consum de energie redus, deoarece utilizează o putere termică mai scăzută decât radiatoarele pentru a oferi același confort termic.

Principiul de funcționare al încălzirii prin pardoseală presupune distribuirea căldurii de jos în sus, pe toată suprafața pardoselii. Acest lucru înseamnă o răspândire mult mai omogenă a temperaturii, fără crearea zonelor mai reci. Evitând diferențele considerabile de temperatură care apar de regulă atunci când utilizăm calorifere, vom evita și consumul în plus de energie necesar să acopere aceste diferențe.

Prin intermediul barei de comandă este ușor să reglați și să ajustați nivelul temperaturii ambientale în funcție de preferințe, situații sau factori externi. Astfel, veți reduce consumul de energie și costurile aferente acestuia. Puteți seta valorile temperaturii mai mici atunci când nu sunteți acasă, pentru a proteja instalația și a evita consumul.

Atunci când stați acasă va simplu să beneficiați de confortul dorit, fără nici o preoblemă, cu ajutorul barei de comandă pentru 8 canale. Chiar și în această situație, puterea termică utilizată va fi una mai mică decât în cazul radiatoarelor. Faptul că simțiți căldura mai întâi la picioare vă ajută să resimțiți confortul termic mai mult și mai rapid.

Senzația neplăcută de gresie sau parchet rece nu va mai fi o problemă pentru dvs. Întreaga familie va fi foarte încântată de această alegere, în special copii, care se joacă foarte mult cu precădere pe pardoseală. Veți evita nu doar senzația de frig a acestora, dar și potențiale afecțiuni cauzate de frig.

Bucurați-vă de avantajele extraordinare pe care le are încălzirea prin pardoseală, asigurând climatul adecvat cu ajutorul barei de comandă de la CALEFFI!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 620582
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 50
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -10
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
GRAD DE PROTECTIE IP 30
INALTIME [MM] 67 MM
LUNGIME [MM] 300 MM
MASA [KG] 0.44
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri