BARA DE COMANDA 4 CANALE

Adauga un review

  • Cod produs: 42620542
  • Parteneri Romstal: +
  • Producator: CALEFFI

610.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Bara de comanda ce poate gestiona 4 canale independente controlate de aceleasi termostate de zona, pentru un numar maxim de doua actuatoare pe canal

Funcție
Bara de comanda este folosita pentru a racorda rapid și sigur cablurile electrice care conectează capetele electrotermice cu termostatele de cameră, în interiorul casetei cu colectorul de distributie.
Barele de comandă CALEFFI  42620582 si 42620542 gestioneaza 4 sau 8 canale independente controlate de mai multe termostate de zona.

Dacă optați pentru un sistem de încălzire prin pardoseală, puteți alege produsele inovatoare, de cea mai bună calitate oferite de compania italiană CALEFFI. Aveți la dispoziție toate componentele necesare pentru instalarea și punerea în funcțiune a sistemului, cu costuri mult reduse.

Datorită mecanismului novator de funcționare și dispozitivelor speciale, veți beneficia de economii consistente. Reducerea consumului este asigurată și prin intermediul barei de comandă pentru patru canale. Cu ajutorul acesteia reglați parametrii de funcționare pentru obținerea unui confort maxim, la prețuri minime.

Investind într-un astfel de sistem veți face o alegere rentabilă, deoarece veți reduce substanțial costurile ulterioare. Deoarece căldura este distribuită de jos în sus, pe toată suprafața podelei, veți dispune de un confort sporit.

Deținând controlul deplin asupra climatului ambiental și asupra sistemului de încălzire puteți fi siguri că nu veți consuma energie inutilă, care devine foarte costisitoare în timp. Bara de comandă vă ajută să mențineți temperatura constantă, fără fluctuații mari care duc la un consum în plus, și, de asemenea, vă permite să ajustați setările parametrilor de funcționare ori de câte ori este nevoie.

Ceea ce distinge un sistem de încălzire prin pardoseală de unul ce utilizează radiatoarele ca puncte terminus de distribuire a căldurii este faptul că acesta este în totalitate ascuns. Întreaga instalație și părțile componente nu sunt vizibile, ceea ce înseamnă că nu vor incomoda cu absolut nimic amenajarea încăperii.

Încălzirea interiorului se face constant și uniform, fără diferențieri de temperatură care duc la un consum suplimentar. Dvs veți resimți un confort termic mult mai rapid deoarece veți simți căldura întâi la nivelul picioarelor. În acest fel veți utiliza o putere termică a sistemului de încălzire mult mai scăzută decât în cazul radiatoarelor.

Ori de câte ori aveți ocazia puteți ajusta temperatura ambientală pentru a reduce consumul și cheltuielile, prin intermediul barei de comandă. Când nu sunteți acasă este foarte simplu să reglați sistemul la un nivel minim care îi asigură funcționarea, dar care nu utilizează o putere mare. Astfel veți beneficia din plin de toate avantajele inovațiilor pe care sistemul de încălzire prin pardoseală pe care vi-l pune la dispoziție CALEFFI, pentru confortul dvs termic și financiar!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 620542
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 50
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -10
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
GRAD DE PROTECTIE IP 30
INALTIME [MM] 67 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri