ASPERSOR TELESCOPIC ROTATIV MINI-8 RAZA 6-10M MINI-8 RAZA 6-10M

(1) Adauga un review

72.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Aspersor telescopic rotativ ideal pentru situatii intermediare in care terenul este prea mare pentru pulverizatoare dar prea mic pentru aspersoare rotative mari.
Caracteristici:
-indicare vizibila a unghiului de pulverizare, pe capacul aspersorului, cu posibilitate de reglare fina de la 45 la 360 grd
-5 duze interschimbabile (preinstalat cu duza de 1.5)
-surub din otel inoxidabil pentru reglarea razei de stropirepermite o reducere cu pana la 25%
-garnitura de etansare activa de presiune si mecanism de declansare pentru fiabilitate marita
-tija telescopica pentru reglarea usoara a unghiului de pulverizare

ASPERSOR TELESCOPIC ROTATIV MINI-8 RAZA 6-10M MINI-8 RAZA 6-10M

Irigarea grădinilor este o necesitate pe timpul verii când ploile sunt rare și canicula usucă plantele. Pentru a avea chiar și în condiții de secetă grădini bine îngrijite și luxuriante, soluția o reprezintă un sistem de irigare eficient.

Aspersoarele obișnuite sunt de obicei prea mari, fiind concepute pentru a acoperi arii extinse, iar pulverizatoarele nu sunt suficient de mari pentru o grădină de dimensiuni medii. Pentru aceasta au fost concepute aspersoarele telescopice rotative MINI8-4P, care pot asigura necesarul de apă pentru terenuri de dimensiuni medii.

Aspersorul MINI8-4P are o rază de stropire între 6.1 și 10.7 m, acoperind cu succes suprafețele unor grădini nu foarte mari. Acesta are câteva funcții și caracteristici care îl fac foarte practic și util. Pentru a stropi așa cum vă convine mai bine, aspersorul este dotat cu indicator al unghiului de pulverizare, situate pe capacul acestuia. Unghiul poate fi ajustat, în funcție de preferințe, având la dispoziție posibilitatea reglării fine a acestuia de la 45⁰ la 360⁰.

Aspersorul are un sistem de eficientizare maximă a consumului de apă, care asigură ca riscul risipei de apă să fie redus considerabil. Acesta are incluse 5 duze interschimbabile care permit ajustarea presiunii apei. De asemenea are prevăzut un șurub din oțel inoxidabil conceput pentru reglarea razei de stropire, care permite o reducere cu până la 25%. Cu ajutorul acestuia diminuați considerabil risipa de apă și reușiți astfel să economisiți la factura de utilități.

Sistemul de funcționare al acestuia cuprinde de asemenea și garnitură pentru etanșarea activă a presiunii și un mecanism de declanșare pentru fiabilitate mărită. Prin aceasta aveți siguranța că sistemul funcșionează în parametrii doriți. Tija telescopică din componența acestuia vă permite reglarea ușoară a unghiului de pulverizare, fiind ușor de întrebuințat.

Grădina dvs nu trebuie să sufere în perioadele toride, iar cu ajutorul aspersorului MINI8-4P vă puteți bucura de micile recolte și de plăcerea grădinăritului.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL MINI8-4P
RAZA DE STROPIRE 6.1 - 10.7 M
DEBIT MAXIM DE LUCRU 11.5 L/MIN
DEBIT MINIM DE LUCRU 3.0 L/MIN
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 3.5
PRESIUNE MINIMA DE LUCRU [BAR] 2
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

1.00 (1 review)

Adaugă un review