0372 123 101


Apa de la robinet sau apa imbuteliata?

 

Apa minerala, plata sau carbogazoasa, este o apa

microbiologic pura. In general, apa minerala are un continut ridicat minerale care nu se recomanda pentru un consum zilnic.

Pe de alta parte, fabricarea, imbutelierea propriu-zisa, transportul, ca sa nu mai vorbim despre pet-urile folosite, reprezinta agresiuni asupra mediului.

Marea problema a apei de la robinet o reprezinta clorul si nitritii. Apa de la robinet devine cu totul altceva dupa ce a fost filtrata, fiind curatata de toate "adaosurile" mentionate mai sus.

Apa de la robinet, filtrata, este prima recomandare pentru consumul si hidratarea zilnica atat a copiilor, cat si a adultilor. Aceasta asigura continutul minerale necesar organismului, fara sa produca dezechilibre gastrice, renale sau de alta natura, printr-un aport nepotrivit de elemente.

 

In prezent, risipa de apa a atins valori nemaiintalnite.

UNA DIN CINCI PERSOANE

nu are acces la apa potabila, insemnand

1,1 MILIARDE DE OAMENI

 

In cadrul proiectului “Story of Stuff” au fost analizate diverse surse de apa, concluzia fiind că apa de la robinet este în multe cazuri mai curată, mai gustoasă şi mai bine reglementată decât cea îmbuteliată. În plus, este de aproximativ 2.000 de ori mai ieftină.

 

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
sursa: youtube