ANTIGEL CONCENTRAT INSTALATII SOLARE 'VISION' -50 GRD. C (BIDON 5 KG.)

Adauga un review

  • Cod produs: 35IS0211
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: LABOREX SRL

150.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Antigelul Vision este un fabricat pe baza de propilenglicol, cu adaos de stabilizator pentru pH si inhibitori organici pentru
coroziune. Se foloseste in circuitul instalatiilor solare datorita proprietatilor sale chimice care-i confera un punct de
fierbere ridicat. Conductivitatea scazuta si pH-ul optim previn aparitia fenomenului de electrocoroziune, asigurand protectia
componentelor circuitului (cupru, inox, alama, otel, cauciuc, etc).
La o concentratie de 80%(volum), raportul de dilutie antigel/apa este de 4:1, cu punct de congelare de -50C.
La o concentratie de 60%(volum), raportul de dilutie antigel/apa este de 3:2, cu punct de congelare de -35C.
La o concentratie de 50%(volum), raportul de dilutie antigel/apa este de 1:1, cu punct de congelare de -25C.
La o concentratie de 40%(volum), raportul de dilutie antigel/apa este de 2:3, cu punct de congelare de -20C.
La o concentratie de 33%(volum), raportul de dilutie antigel/apa este de 1:2, cu punct de congelare de -15C

Instalațiile solare VISION reprezintă o soluție excelentă pentru obținerea apei calde menajare cu ajutorul căldurii solare. Panourile solare VISION sunt foarte eficiente, iar pentru a ne putea bucura pe deplin de avantajele acestora este necesar să le asigurăm protecția cuvenită în condiții meteo nefavorabile.

Unul dintre dușmanii cei mai mari ai instalației solare îl reprezintă temperaturile negative. Deoarece instalația funcționează cu apă, aceasta poate îngheța și poate produce deteriorării instalației termice. Putem evita acest neajuns prin utilizarea antigelului concentrat special conceput pentru instalațiile solare VISION.

Antigelul împiedică înghețarea apei, ceea ce contribuie la prelungirea duratei de viață și de exploatare a sistemului. În cazul în care nu utilizăm antigel există un risc foarte ridicat pentru producerea defecțiunilor sau stricăciunilor care pot contribui la avarierea definitivă a instalației solare. În această situație va fi necesar să înlocuim o bună parte din componentele sistemului, ceea ce înseamnă costuri destul de ridicate.

Utilizarea antigelului este o măsură preventivă și foarte eficientă care asigură buna funcționare a instalației solare. În acest fel, vom economisi mult mai mult în privința cheltuielilor de întreținere a sistemului termic și ne vom putea bucura de eficiență termică foarte ridicată.

Instalarea unui sistem termic bazat pe panouri solare ne ajută să reducem o mare parte din cheltuielile pentru energie. Panourile VISION pot fi folosite pe orice tip de vreme și pot furniza suficientă căldură chiar și când afară este înnorat. Pe timp de vară, acestea oferă cel mai ridicat randament, acoperind în întregime necesarul de apă caldă pentru o locuință. În zilele înnorate randamentul se poate situa între 50% și 80% din necesar, ceea ce duce în final la economii considerabile în privința energiei.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND VISION
CANTITATE [kg] 5
DENSITATE RELATIVA LA 15 GRD C 1.03-1.065 GR/CMC
PUNCT DE FIERBERE MINIM >188 °C
REZIDUU DE CALCINARE [%] 5
PH 7-11
CULOARE ROSU
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri