AERISITOR (DEZAERATOR) AUTOMAT CU ROBINET CROM 3/8'' M

Adauga un review

  • Cod produs: 42502131
  • Parteneri Romstal: +
  • Producator: CALEFFI

68.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Aerisitor (dezaerator) automat, din alama turnata, dotat cu robinet de inchidere automat.
Corpul este fabricat din alama conform EN 12165 CW617N, plutitorul este din PP, obturatorul este din alama conform EN 12164 CW614N, arcul este din otel inox, garniturile sunt din EPDM

Aerisitorul automat cu racord de ⅜ țoli conceput pentru sistemele de încălzire prin pardoseală de la CALEFFI, conferă fiabilitatea instalației de încălzire și menține randamentul crescut al acesteia.

Aerisitorul este o piesă importantă din mecanismul de funcționare al instalației de încălzire prin pardoseală, contribuind la buna circulație a agentului termic. Acesta are rolul de a separa bulele de aer care se formează pe parcursul funcționării sistemului și de a le elimina. Infiltrarea aerului în procesele termice influențează eficiența sistemului și poate cauza deteriorări serioase.

Dezaeratorul funcționează automat, în acest fel poate îndepărta cu ușurință bulele de aer, limitând acțiunea dăunătoare a acestora. Robinetul cromat cu care este prevăzut este special conceput pentru a conferi rezistență și durabilitate. Cromarea ajută la rezistența ridicată în fața coroziunii, oxidării și temperaturilor înalte. Aerul care se infiltrează duce la defecțiuni ale instalației și afectează performanțele sistemului.

Eficiența sistemului de încălzire prin pardoseală depinde în mare măsură de funcționalitatea părților componente. Astfel că pentru a beneficia de cel mai bun randament este necesar să dotăm acest sistem cu elementele care îi sporesc eficiența. Dezaeratorul contribuie la funcționalitatea fără probleme a instalației de încălzire și asigură conductivitatea regulamentară a agentului termic.

În acest fel sistemul de încălzire prin pardoseală conceput de CALEFFI poate atinge performanțele scontate. Indiferent de tipul de pardoseală utilizat vom beneficia de același randament ridicat. Astfel că putem instala sistemul de încălzire prin pardoselă cu succes în orice tip de încăpere. În acest mod vom avea parte de un confort termic mult mai bun, deoarece temperatura ambientală este distribuită uniform.

Cu ajutorul dezaeratorului cu robinet cromat și racord de ⅜ țoli de la CALEFFI putem beneficia de eficiența ridicată a instalației de încălzire și de funcționalitatea ireproșabilă a acesteia.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 502131
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 110
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
DIAMETRU [MM] 55 MM
RACORD [TOLI] 3/8 M TOLI
INALTIME [MM] 97 MM
MASA [KG] 0.29
CULOARE CROM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri