AERATOR PCA M24X1 PT BATERII, DEBIT 1.9l/min, CROM

(1) Adauga un review

  • Cod produs: 44NP0006
  • Producator: NEOPERL

21.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Debit 1.9 l/min (clasa debit A+++);
Compatibil cu toate bateriile de lavoar, bideu si spalator echipate cu aeratoare de tip M24;
Cantitatea de apa distribuita in mod egal prin toate duzele aeratorului;
Debitul de apa ramane constant pentru presiunea apei cuprinsa intre 0.8-6 bar;
Realizeaza o economie de apa de pana la 84% fata de o baterie fara economie de apa care are un de debit mediu de 12 l/min;
In plus, prin utilizarea acestui aerator se reduc emisiile de CO2 cu pana la 2200 kg/5 ani

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Utilizând aeratorul pentru baterii de la NEOPERL vom avea senzația că practic nu avem nici un consum de apă. Cu un debit infim de doar 1,9 litri/min, aeratorul are capacitatea de a reduce cu până la 85% din consumul regulat de apă. Este o soluție simplă, accesibilă și la îndemâna oricui pentru a diminua pierderile de apă și pentru a beneficia de costuri modice la factura de apă.

Este simplu să facem economie de apă dacă echipăm bateriile de la lavoar, spălător sau cadă cu aeratorul PCA. Nu trebuie să fim foarte atenți la debitul apei sau la timpul cât lăsăm apa să curgă. Jetul de apă se va simți aproape la fel de puternic ca și când am folosi un debit mare de apă, însă la final cantitatea de apă utilizată va fi drastic diminuată.

Aeratorul este simplu de montat și are rezistență foarte mare. Îl putem folosi o lungă perioadă de timp fără nici un inconvenient. Este prevăzut cu finisaj cromat care îi sporește rezistența la contactul cu substanțe corozive. În plus, aeratorul are un mecanism special prin care împiedică depunerile de calcar. În acest fel asigură o mai bună igienă a apei, împiedicând formarea coloniilor de bacterii la capătul robinetului.

Aeratorul distribuie apa în mod egal prin toate duzele, ceea ce asigură confort sporit în utilizarea acestuia. Jetul de apă este perfect pentru a curăța cu ușurință vesela, fără a risipi multă apă. Utilizarea aeratorului este o modalitate foarte eficientă pentru diminuarea costurilor, fiind o achiziție foarte accesibilă.

Durata de întrebuințare a aeratorului variază între 5 și 7 ani, în funcție de calitatea și duritatea apei. Acesta asigură la fiecare utilizare un jet de cea mai bună calitate, cu un debit redus considerabil. Filtrul are și un rol antibacterian, prin îndepărtarea anumitor reziduuri care pot adăposti microorganisme. Acesta ameliorează calitatea apei prin eliminarea mirosului neplăcut de pe conducte pe care îl capătă apa.

Mai multe

Specificatii tehnice

FINISAJ CROM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

1.00 (1 review)

Adaugă un review