Accesorii de baie

OGLINDA BAIE, ASIMETRICA, STEFI DOR TONGA, L.50xH.75cm

OGLINDA BAIE, ASIMETRICA, STEFI DOR TONGA, L.50xH.75cm

  • In stoc

155.00 LEI (-10%)

139.00 LEI / buc
  • -10 %
OGLINDA BAIE, DREPTUNGHIULARA, SALGAR SENA, L.60XH.80CM

OGLINDA BAIE, DREPTUNGHIULARA, SALGAR SENA, L.60XH.80CM

  • Disponibil la cerere in 39 zile

330.00 LEI / buc
Cauti diverse accesorii pentru baia ta, precum oglinzi, agatatoare prosoape/halate, cosuri de gunoi sau pentru rufe, covorase antiderapante, perdele dus, produse curatare si altele? La Romstal gasesti tot ce ai nevoie pentru a transforma baia dupa dorintele tale.
 
De obicei, baia este camera cu cele mai reduse dimensiuni dintr-o locuinta. Iata de ce accesoriile de baie devin elemente care ne pot oferi mai multa flexibilitate. Cu siguranta o baie frumos decorata va fi mai bine pusa in valoare daca este o baie bine organizata. Pentru a evita imprastierea produselor si obiectelor pentru toaleta zilnica peste tot prin baie, putem apela la accesorii de baie diverse.
 
Etajerele, scaunele, portperiile pentru wc, si restul de produse din aceasta categorie, se potrivesc in orice tip de baie, accentuand finetea si rafinamentul acestora. Produsele sunt rezistente si robuste, concepute special pentru a rezista mediului tipic din incaperea de baie. Accesorile de baie completeaza perfect dotarea incaperii, fiind practice, sigur de utilizat si foarte elegante.