Wishlist

Termeni si conditii cerere oferta Wishlist

 

 

Ce e este WISHLIST si cum functioneaza?

 

Whislistul este serviciul care permite utilizatorilor site-ului www.romstal.ro sa-si intocmeasca liste de produse dorite pentru lucrari de instalatii si/sau amenajarea baii, fara obligatia lansarii imediate a comenzii de cumparare.

Un utilizator isi poate crea o lista de produse, pe care intentioneaza sa le achizitioneze de pe www.romstal.ro si sa le adauge in Whishlist.

 

 

Dupa intocmirea unei liste complete de produse prin adaugare in wishlist, utilizatorul trimite cererea de oferta Whishlist catre o lista de instalatori parteneri Romstal din judetul si orasul ales cat si o scurta descriere a lucrarii pentru care intentioneaza sa achizitioneze produsele respective.

Utilizatorul va putea primi maxim 4 oferte de lucrari complete (sau poate alege un numar mai mic, la alegerea sa) ce includ produsele comandate la Romstal, reduceri comerciale sau de volum, cat si servicii din partea instalatorului: ex proiectare, montaj, verificari etc.

 

AVANTAJ: o imagine completa a intregii lucrarii cat si a bugetului.

Utilizatorul final si instalatorul partener Romstal vor putea negocia lucrarea direct, prin intermediul sitului www.romstal.ro respectiv romstalpartener.ro

Vor exista doua stadii de aprobare reciproca a lucrarii atat din partea utilizatorului final cat si din partea instalatorului partener Romstal.

Dupa ce se dau ambele accepturi, utilizatorul final poate acum finaliza comanda de produse de pe www.romstal.ro, in conditiile de plata si livrare oferite pe site.

Atat utilizatorul final cat si partenerul romstal trebuie sa fie de acord cu termenii si conditiile serviciului.

 

 

1.TERMENI SI CONDITII

 

Serviciul WishList este oferit de SC ROMSTAL IMEX SRL prin intermediul www.romstal.ro si implica utilizatorul final, compania Romstal si instalatorii partenerii Romstal.

Pentru a putea beneficia de serviciul WishList este necesar sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile de mai jos.

Serviciul WishList este inca un pas facut in intampinarea asteptarilor clientilor companiei Romstal.

Spre deosebire de posibilitatea devenita clasica de a cumpara produse in regim on-line, acest nou serviciu permite utilizatorilor site-ului www.romstal.ro nu doar sa achizitioneze produse, dar si sa primeasca oferte de servicii de instalare/montaj de la firmele specializate pentru produsele respective.

Astfel, cu noul serviciu WishList puteti sa intocmiti liste cu produsele necesare fara obligatia lansarii imediate a comenzii de cumparare a acestora, avand posibilitatea urmaririi aparitiei unor promotii pentru produsele alese, dar si puteti trimite lista cu produsele alese de dumneavoastra catre instalatorii profesionisti, membri in programul Romstal Partener. Acestia va pot face oferte personalizate de servicii, tinand cont atat de produsele alese de dumneavoastra, cat si de specificul lucrarii pe care intentionati sa o executati (amenajare baie, montare centrala si clorifere, etc.). Ofertele personalizate vor contine atat onorarii pentru manopera necesara instalarii/montarii produselor achizitionate, cat si recomandari in ce priveste produsele din lista intocmita de dumneavostra, etc.

 

 

2.DEFINITII

 

WISHLIST – posibilitatea de a intocmi liste de produse si cantitati pe care intentionati sa la achizitionati, fara obligatia achizitionarii imediate (asa cum se intampla in cazul serviciului ADAUGA IN COS), cu posibilitatea transmiterii acestor liste catre instalatorii parteneri Romstal, in vederea obtinerii de oferte personalizate;

Cerere de oferta WISHLIST – reprezinta lista de produse intocmita de dumneavoastra, pe care aveti posibilitatea sa o transmiteti catre instalatorii din programul Romstal Partener in vederea emiterii de oferte personalizate catre dumneavoastra, in calitate de utilizator final;

OFERTA PERSONALIZATA – este oferta din partea instalatorilor profesionisti din programul Romstal Partener, care contine produsele din WishList-ul dumneavoastra,  si care pot contine si alte produse necesare punerii in opera a lucrarii pentru care s-a solicitat oferta, pretul final al produselor comandate, precum si costuri sau tarife pentru manopera de montaj;

UTILIZATOR FINAL – este orice persoana fizica sau juridica ce acceseaza site-ul www.romstal.ro pentru informare, pentru achizitie imediata sau pentru a intocmi o cerere de oferta Wishlist;

INSTALATOR ROMSTAL PARTENER – este unul din instalatorii profesionisti, membri ai programului Romstal Partener, ce pot face oferte personalizate utilizatorilor finali care transmit cereri de oferta Wishlist prin www.romstal.ro;

 

 

3. MODUL DE FUNCTIONARE

 

Un utilizator isi poate crea o lista de produse, pe care intentioneaza sa le achizitioneze de pe www.romstal.ro si sa le adauge in WishList.

Dupa intocmirea unei liste complete de produse prin adaugare in WishList, utilizatorul trimite cererea de oferta WishList catre o lista de instalatori parteneri Romstal din judetul si orasul ales, cat si o scurta descriere a lucrarii pentru care intentioneaza sa achizitioneze produsele respective.

Utilizatorul va primi maxim 4 oferte de lucrari complete (sau poate alege un numar mai mic, la alegerea sa), ce includ produsele comandate la Romstal, reduceri comerciale sau de volum, cat si servicii din partea instalatorului: ex proiectare, montaj, verificari etc.

Vor exista doua stadii de aprobare reciproca a lucrarii, atat din partea utilizatorului final, cat si din partea instalatorului partener Romstal.

Dupa ce se dau ambele accepturi, utilizatorul final poate finaliza comanda de produse, in conditiile de plata si livrare oferite pe site-ul www.romstal.ro.

ATENTIE: Dupa data finalizarii comenzii de produse nu mai este permisa adaugarea unor alte produse in cosul de cumparaturi.

 

 

4. AVANTAJE:

- o imagine completa a intregii lucrarii cat si a bugetului necesar utilizatorului final;

- o identificare facila a instalatorilor disponibili sa efectueze lucrarea de instalatii/montaj;

- utilizatorul final si instalatorul partener Romstal vor putea negocia lucrarea direct, prin intermediul site-ului www.romstal.ro.

IMPORTANT: serviciul WishList, permite utilizatorilor finali si instalatorilor parteneri Romstal sa comunice, sa negocieze si sa agreeze de comun acord conditii comerciale pentru achizitionarea de produse Romstal si servicii de instalatii/montaj.

ATENTIE: negocierea comerciala privind produsele, cantitatile, preturile finale de vanzare ale produselor, valoarea si modul de plata a manoperei necesare si orice alt aspect asupra caruia cad de acord utilizatorul final si instalatorul partener Romstal, cad in responsabilitatea exclusiva a acestor parti si nu pot implica sub nicio forma raspunderea sau responsabilitatea companiei Romstal.

 

 

5. OBLIGATIILE UTILIZATORULUI FINAL

- sa respecte termenii si conditiile de pe site-ul www.romstal.ro;

- sa ofere informatii complete si corecte instalatorului referitoare la lucrarea ce urmeaza a fi executata;

- sa-si respecte angajamentul facut fata de instalatorul Partener Romstal in momentul acordarii acceptului pe Wishlist, si a transformarii acestuia in Cos de Cumparaturi;

- sa achite costul produselor comandate la Romstal, direct in contul Romstal, prin intermediul mijloacelor de plata practicate si acceptate de Romstal pe www.romstal.ro, la fel ca si in situatiile clasice de plasare a comenzilor.