Wishlist partener - Licitatii

WISHLIST

INSTALATOR CLIENT PERMANENT ROMSTAL

 

 

1.TERMENI SI CONDITII

 

Serviciul WishList este oferit de SC ROMSTAL IMEX SRL utilizatorilor finali prin intermediul www.romstal.ro, instalatorilor parteneri Romstal prin intermediul aplicatiei PLATFORMA (www.romstalpartener.ro) si implica utilizatorul final, instalatorii partenerii Romstal si compania Romstal.

Pentru a putea beneficia de serviciul WishList este necesar sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile de mai jos.

Serviciul WishList este inca un pas facut in intampinarea asteptarilor clientilor companiei Romstal.

Spre deosebire de posibilitatea devenita clasica de a cumpara produse in regim on-line, acest nou serviciu permite utilizatorilor site-ului www.romstal.ro nu doar sa achizitioneze produse, dar si sa primeasca oferte de servicii de instalare/montaj de la firmele specializate pentru produsele respective.

Membrii programului Romstal Partener vor putea face oferte personalizate de servicii, tinand cont atat de produsele alese de client, cat si de specificul lucrarii (amenajare baie, montare centrala si clorifere, etc.). Ofertele personalizate vor contine atat onorarii pentru manopera necesara instalarii/montarii produselor achizitionate, cat si recomandari in ce priveste produsele din lista intocmita de dumneavostra, etc.

 

 

2.DEFINITII

 

WISHLIST – posibilitatea de a intocmi liste de produse si cantitati pe care intentionati sa la achizitionati, fara obligatia achizitionarii imediate (asa cum se intampla in cazul serviciului ADAUGA IN COS), cu posibilitatea transmiterii acestor liste catre instalatorii parteneri Romstal, in vederea obtinerii de oferte personalizate;

Cerere de oferta WISHLIST – reprezinta lista de produse intocmita de dumneavoastra, pe care aveti posibilitatea sa o transmiteti catre instalatorii din programul Romstal Partener in vederea emiterii de oferte personalizate catre dumneavoastra, in calitate de utilizator final;

OFERTA PERSONALIZATA – este oferta din partea instalatorilor profesionisti din programul Romstal Partener, care contine produsele din WishList-ul dumneavoastra,  si care pot contine si alte produse necesare punerii in opera a lucrarii pentru care s-a solicitat oferta, pretul final al produselor comandate, precum si costuri sau tarife pentru manopera de montaj;

UTILIZATOR FINAL – este orice persoana fizica sau juridica ce acceseaza site-ul www.romstal.ro pentru informare, pentru achizitie imediata sau pentru a intocmi o cerere de oferta Wishlist;

INSTALATOR ROMSTAL PARTENER – este unul din instalatorii profesionisti, membru al programului Romstal Partener, ce poate face oferte utilizatorului final, exclusiv prin intermediul aplicatiei PLATFORMA (www.romstalpartener.ro), putand stabili astfel pretul serviciilor sale de montaj si/sau pretul final de vanzare pentru produsele Romstal.

PLATFORMA – este aplicatia specializata a instalatorilor profesionisti, membri ai Programului Romstal partener (www.romstalpartener.ro), cu ajutorul careia, accesand modulul LICITATII din sectiune BURSE, se pot face oferte personalizate utilizatorilor finali.

 

 

3. MODUL DE FUNCTIONARE

 

Un utilizator isi poate crea o lista de produse, pe care intentioneaza sa le achizitioneze de pe www.romstal.ro si le adauga in WishList.

Dupa intocmirea unei liste complete de produse prin adaugare in WishList, utilizatorul trimite cererea de oferta WishList catre o lista de instalatori parteneri Romstal din judetul si orasul ales, cat si o scurta descriere a lucrarii pentru care intentioneaza sa achizitioneze produsele respective.

Pentru a putea beneficia de cererea de oferta WishList este necesar sa aveti un cont valabil in aplicatia PLATFORMA (www.romstalpartener.ro).

Instalatorul partener Romstal poate vizualiza in sectiunea BURSE, modulul LICITATII, lista utilizatorilor finali ce au transmis liste de produse prin Wishlist.

De asemena, partenerul Romstal poate intocmi oferta tehnica si de pret, mai poate adauga alte produse pe care le considera necesare pentru lucrarea/proiectul solicitat de catre client si de asemenea, va emite o oferta de pret pentru manopera aferenta sergiciului de instalare/montaj al produselor respective.

Utilizatorul va primi maxim 4 oferte de lucrari complete (sau poate alege un numar mai mic, la alegerea sa), ce includ produsele comandate la Romstal, reduceri comerciale sau de volum, cat si servicii din partea instalatorului: ex proiectare, montaj, verificari etc.

Vor exista doua stadii de aprobare reciproca a lucrarii, atat din partea utilizatorului final, cat si din partea instalatorului partener Romstal.

RELATIA INSTALATORULUI PARTENER CU ROMSTAL: dupa acordul reciproc intre utilizatorul final si instalatorul partener Romstal, si dupa plata efectiva a produselor de catre utilizatorul final catre Romstal, toate drepturile din contractul de promovare si intermediere in vigoare se vor aplica si asupra acestor tranzactii on-line in acelasi mod in care se realizeaza si in afara spatiului on-line.

 

 

4. AVANTAJE:

- o posibilitate de identificare facila a clientilor pentru servicii de instalare/montaj;

- utilizatorul final si instalatorul partener Romstal vor putea negocia lucrarea direct, prin intermediul site-ului www.romstal.ro.

IMPORTANT: serviciul WishList, permite utilizatorilor finali si instalatorilor parteneri Romstal sa comunice, sa negocieze si sa agreeze de comun acord conditii comerciale pentru achizitionarea de produse Romstal si servicii de instalatii/montaj.

ATENTIE: negocierea comerciala privind produsele, cantitatile, preturile finale de vanzare ale produselor, valoarea si modul de plata a manoperei necesare si orice alt aspect asupra caruia cad de acord utilizatorul final si instalatorul partener Romstal, cad in responsabilitatea exclusiva a acestor parti si nu pot implica sub nicio forma raspunderea sau responsabilitatea companiei Romstal.

 

 

5. OBLIGATIILE INSTALATORULUI PARTENER ROMSTAL

- sa respecte termenii si conditiile de pe site-ul www.romstal.ro;

- sa ofere informatii complete si corecte utilizatorului final referitoare la lucrarea ce urmeaza a fi executata;

- sa respecte oferta comerciala si angajamentele facute utilizatorului final in momentul acordarii acceptului pe WishList.

 

Intrebari despre modul de functionare se pot adresa agentilor romstal sau pe comenzionline [@] romstal.ro