Vitoligno 100 - Cel mai ales cazan pe gazeificare din gama Romstal


 
Solutia premium pentru incalzire de la Romstal - acum la pret imbatabil!
Cazanul pe gazeificare
Viessmann Vitoligno 100S 25 KW
Exclusiv la ROMSTAL! Cazanul pe gazeificare Vitoligno 100S 25 kw
Vezi aici produsul
 
Cazanul pe gazeificare Vitoligno 100S 25 KW este
cel mai ales cazan din oferta Romstal pentru ca ofera:
Cumpara si primesti gratuir un motoferestrau STIHL! Cumpara si primesti gratuir un motoferestrau STIHL! Cumpara si primesti gratuir un motoferestrau STIHL! Cumpara si primesti gratuir un motoferestrau STIHL!
Economie de
1400
lei/an
Economie
de combustibil de pana la
20%
Randament mai mare
cu pana la
20%
Functionare confortabila
si in siguranta.
In comparatie cu cazanul clasic se realizeaza o economie de cel putin 500lei/an. Diferenta de pret intre cele 2 cazane se amortizeaza in aproximativ 6 ani. Rezulta o economie de 1400 lei si o amortizare a diferntei de investitie in maxim 3 ani. Vitoligno 100S ofera controlul arderii si al cantitatii de caldura produse, datorita faptului ca are in componenta senzor de temperatura si ventilator cu mai multe trepte de turatie. In acest fel isi adapteaza consumul de lemn in functie de cerintele instalatiei de incalzire consumand cu pana la 20 % mai putin lemn fata de cazanele clasice. Randamentul de ardere al lemnului este mult marit fata de cazanele clasice (20%), iar autonomia de functionare creste. In acest fel, nu mai suntem nevoiti sa ne trezim noaptea sa incarcam cazanul cu lemne, se fac doar 2 incarcari pe zi-seara si dimineata. Pot fi utilizate pentru ardere toate tipurile de lemn, diferite dimensiuni, busteni, crengi, brichete sau cherestea. Are o constructie simpla, usor de instalat, nu necesita accesorii numeroase si complexe. Ofera siguranta in functionare, fiind dotat cu vana de descaracare termica si aceasta protejeaza cazanul la supraincalzire in situatia aparitiei unor situatii neprevazute (ex: se intrerupe alimentarea cu energie electrica).

Cazanele cu gazeificare se exploateaza si se curata usor, arderea lemnului este aproape completa, astfel incat procesul de curatare se face la un interval de 3-4 zile.
Folosind cazanul de gazeificare Vitoligno 100S 25 KW reduceti emisiile de CO2
Lemnul este un combustibil ECOlogic
 
 
La arderea lemnului, cantitatea de dioxid de carbon (CO2) eliberata nu este mai mare decat cantitatea de dioxid de carbon extrasa de copac din natura.
Daca lemnul ar fi lasat sa putrezeasca, ar elibera aceeasi cantitate de dioxid de carbon ca si prin ardere. Din acest motiv incalzirea cu lemne este ecologica si nu are efect asupra “efectului de sera”, in contrast cu combustibilii fosili.
 
De ce sa folosim lemnul pentru incalzire?
- Nu produce CO2 suplimentar,
- Este combustibil regenerabil (rata de regenerare: de la 3 la 20 de ani),
- Nu prezinta riscuri la transport, depozitare, utilizare
- Este cel mai ieftin combustibil.
- Nu necesita retele de alimentare, avize sau constructii speciale.
 
Solicita un consultant Solicita un instalator Programeaza o vizita la magazin